POGLED JE REKAO MNOGO! Ceo svet bruji o SMRTI poznatog glumca, a njegov PRIJATELJ radi ovo: Velika TRAGEDIJA
Foto: Profimedia

POTRESNO

POGLED JE REKAO MNOGO! Ceo svet bruji o SMRTI poznatog glumca, a njegov PRIJATELJ radi ovo: Velika TRAGEDIJA

Glumci spremaju se da objave zajedničko saopštenje povodom smrti prijatelja

Objavljeno:

Dan nakon što je glumac Metju Peri pronađen mrtav u đakuziju na svom imanju u Los Anđelesu, pojavio se u javnosti njegov prijatelj i kolega Dejvid Švimer, koji je glumio sa njim u "Prijateljima", tumačeći ulogu Rosa Gelera. Mnogo toga doživeli su na malim ekranima kao najbolji prijatelji, a prijateljstvo ih je spajalo i iza kamera.

Glumac Dejvid Švimer fotografisan je ispred svog doma u Njujorku, preuzimao je porudžbinu hrane, a kada je primerio fotografe, pozdravio ih je, vidno tužan, sa pogledom koji je rekao mnogo toga.

Metju Peri i Dejvid Švimer igrali su u "Prijateljima" od 1994. do 2004. sve vreme dok se snimala serija. Bili su zajedno i 2021, kada se okupila ekipa sitkoma.

Peri je glumio "Prijateljima" uz Dženifer Aniston, Kortni Koks, Dejvida Švimera, Kortni Kok i Meta Leblanka. Pomenuti glumci spremaju se da objave zajedničko saopštenje povodom smrti prijatelja, koji je pronađen mrtav u đakuziju, u subotu uveče na svom imanju u Los Anđelesu.

"Teško im je zbog gubitka brata, jer Meti je bio njihov brat. To je jednostavno poražavajuće. Cela glumačka ekipa bila je bliska, slomljeni su, jer su bili zajedno u najboljim i najgorim trenucima", poručio je insajder.

1 / 5 Foto: Printscreen: Instagram/mleblanc

Pretpostavlja se da se glumac Metju Peri utopio u đakuziju, prvi rezultati autopsije nisu razotkrili uzrok smrti. Čekaju se rezultati toksikološke analize. To može potrajati nedeljama. Telo glumca predato je porodici kako bi se počelo sa organizacijom sahrane, preneo je TMZ.

Bonus video:

00:36

Osman Hadžić gost kod Aleksandre Prijović

(Espreso/ Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.