PRODAVALA CVEĆE NA GROBLJU, A SAD UŽIVA U LUKSUZU: Voditeljka progovorila o svom ŽIVOTU i iznela šokantne DETALJE
Marijana Batinić, Foto: Printscreen/Instagram/marijanabatinic

težak put

PRODAVALA CVEĆE NA GROBLJU, A SAD UŽIVA U LUKSUZU: Voditeljka progovorila o svom ŽIVOTU i iznela šokantne DETALJE

Voditeljka Marijana Batinić je nikad iskrenije progovorila o svojoj karijeri kao i mukotrpnom radu

Objavljeno:

Voditeljka hrvatskog rijaliti programa "Život na vagi", Marijana Batinić, nije imala nimalo lak put do profesije koja ju je potpuno proslavila.

Prošla je kroz razne transformacije u životu i radila mnoge poslove, a to nimalo ne krije od javnosti, niti se svog puta do uspeha stidi.

- Prodavala sam cveće na groblju, životno osiguranje, karte za turističke brodove po plažama, sporazumevala se na raznim jezicima, a ni karte za tarot nisu mi nepoznanica - priznala je mlada voditeljka.

Sve je objavila
Sve je objavilafoto: Instagram printscreen/marijanabatinic

- Uglavnom, uz televiziju, na kojoj radim od srednje škole, svakakvih se poslova nađe u mom CV-u. Ništa mi nije bilo teško da radim, a prava sam srećnica što sam kroz posao upoznala toliko ljudi - priznala je Batinićeva.

Marijana je, osim u poslovnom, i u privatnom životu nedavno prošla kroz veliku promenu - sa mužem i decom je napustila centar Zagreba da bi se preselila u veći stan.

Kao dizajnerka enterijera, Marijana se posebno potrudila oko uređenja novog prostora u koji se uselila sa svojom porodicom.

- Stan nam je okružen predivnom šumom i prirodom, pa mi je želja bila da pratim eksterijer i prenesem ga u svoj dom. To sam uspela i bojama i materijalima - kazala je Marijana za "Lepa i Srećna".

- S obzirom na to da je reč o potkrovlju, želela sam da ima puno prirodnog svetla, što sam postigla odabirom parketa, velikih staklenih zidova i krovnih prozora. Iako volim živopisnije i otkačenije enterijere, vodila sam se time da mi stan mora biti porodična oaza - moderan, jednostavan za održavanje, pročišćen i funkcionalan."

Kako je voditeljka priznala, jedno od najvećih uživanja joj je bilo planiranje izgleda kuhinje, te se odlučila za beli mermer sa sivim šarama, plavosive ormariće i zlatnu sudoperu.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.