JUTJUBER OBJAVIO UZNEMIRUJUĆU FOTKU, REKAO DA JE PRETUČEN: Sada PRIZNAO šta stoji iza svega
Čoda, Foto: prentscreen/youtube/Choda

da li je ovo moguće?

JUTJUBER OBJAVIO UZNEMIRUJUĆU FOTKU, REKAO DA JE PRETUČEN: Sada PRIZNAO šta stoji iza svega

Danilo je juče objavio fotografiju i tvrdio je da je napadnut

Objavljeno: 22:28h

Jutjuber Danilo Badnjar, poznatiji kao Čoda izazvao je nedavno opštu pometnju na društvenim mrežama, kada je podelio uznemirujuću fotografiju, kojom je obavestio brojne pratioce da je napadnut na ulici.

On je svojim pratiocima na pomenutoj društvenoj mreži otkrio da je napadnut na ulici, a da su mu napači prišli s leđa i da je zbog incidenta morao da ode u Urgentni centar, da bi sada u lajvu na Jutjubu rekao da je "u pitanju šala koja je ozbiljno shvaćena".

- Imao sam problem na usni, problem sa pljuvačnom žlezdom. Imao sam ranu, ko je gledao lajvove zna da sam i pre imao te probleme. Otišao sam kod zubarke da vidim šta je problem, mislio sam da je afta, da sam bio s nekom gadnom ribom, i ona mi je rekla da sam zagrizao pljuvačnu žlezdu. Zubar me secnuo, a ja sam iz gasa napisao 'udarile me p**** s leđa', i nisam mislio da će ljudi to ozbiljno da shvate - rekao je Čoda i šokirao.

Jutjuber Danilo Badnjar, poznatiji kao Čoda izazvao je nedavno opštu pometnju na društvenim mrežama
Jutjuber Danilo Badnjar, poznatiji kao Čoda izazvao je nedavno opštu pometnju na društvenim mrežamafoto: prentscreen/instagram/choda19a

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.