SLAVLJE U PORODIČNOM DOMU! Saša Kapor i Nikolina ponovo GLAVNA TEMA, evo kakva RADOST im se dešava
Foto: INSTAGRAM/NIKOLINA.KOVAC

divno!

SLAVLJE U PORODIČNOM DOMU! Saša Kapor i Nikolina ponovo GLAVNA TEMA, evo kakva RADOST im se dešava

Pevačica sve objavila javno

Objavljeno: 07:13h

Poseban dan je za Sašu Kapora i Nikolinu Kovač, naime pevač proslavlja 38. rođendan, a tim povodom se našalio sa svojim pratocima na društvenim mrežama.

- Danas je moj rođendan tako da ako želite čestitajte mi - našalio se Saša Kapor, nakon čega je usledila lavina čestitki i lepih reči upućenih pevaču.

Ipak, najviše pažnje privukla je emotivna poruka pevačeve supruge Nikoline koja je objavila njihovu zajedničku fotografiju uz opis koji je mnoge oduševio, ali i rasplakao.

Nikolina Kovač čestitala rođendan mužu Saši Kaporu
Nikolina Kovač čestitala rođendan mužu Saši Kaporufoto: Instagram printscreen/nikolina.kovac

-Kapri moj, srećan ti divan dan, budi mi zauvek srećan i nasmejan. Hvala za lepe i manje lepe stvari, ne daj nikome da ti snove kvari, raduj se svakom novom danu i ne traži u svemu manu. Uživaj u svakom trenutku bez opterećenja, ne dozvoli da ti banalnost tokove menja. Budi najbolji tata i suprug još bolji, hajde, neka bude sve po tvojoj volji- poručila mu je Nikolina.

Podsetimo, ljubav Nikoline i Saše rodila se još tokom njihovog učešća u „Zvezdama Granda“, a nedavno su proslavili deset godina braka.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram

O detaljima njihovog poznanstva Saša je nedavno govorio za Grand i otkrio u kom trenutku je ljubav između njih planula.

- Mislim da se ljudi, generalno, sretnu. A i mlada je bila. Upoznali smo se tako što se ona tada takmičila, a ja sam došao u taj neki revijalni deo. Pevali smo duet moj i Ane Kokić “Ako ljubav nestane” i generalno mi smo to odradili kao da smo pevali sto puta pre toga, ali prve emocije nismo prepoznali u tom trenutku - ispričao je Saša.

Bonus video:

03:06

IZRAEL IMA NAJVEĆI LJUDSKI ODBRAMBENI POTENCIJAL NA SVETU, ALI TO NIJE DOVOLJNO! Todorov: Ljudi u Gazi su pod psihozom decenijama

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.