SNEŽANA BORJAN NEĆE VIŠE DA ĆUTI: Lova do KROVA ne može da UGUŠI samoću, SIN JE GLEDA DOK PLAČE
Snežana Borjan, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

iskrena

SNEŽANA BORJAN NEĆE VIŠE DA ĆUTI: Lova do KROVA ne može da UGUŠI samoću, SIN JE GLEDA DOK PLAČE

Mališan je, kaže, za Milana i te kako vezan

Objavljeno:

Snežana Borjan, supruga fudbalskog golmana Milana Borjana, dotakavši se svoje porodice na jednom događaju istakla je kako joj je muž veliki vetar u leđa za sve poduhvate, te i da je naslednik na njih veoma ponosan.

- Moj muž, nažalost, nije bio sa mnom prethodnih nekoliko meseci, bio je daleko odavde, bilo mi je jako teško. On mi je veliki vetar u leđa u svim situacijama. Teško mi pada razdaljina - kazala je za jedne medije na otvaranju svog lokala za ulepšavanje Snežana, pa nastavila o tome kako neretko završi i u suzama, a tako je bilo i ovih dana.

To moj sin najbolje zna!"

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Plačem stvarno često. To moj sin najbolje zna, on je večeras sa nama. Nedostaje mi suprug. Zaista mi bude teško što nije tu, ali se nadam da to neće dugo trajati. Ipak je on reprezentativac, ja sam bila u fudbalu, znam šta nose iskušenja profesionalnih sportista - nabrajala je, pa otkrila i kako mezimca odgovara od ideje da i on, danas-sutra, postane golman kao što je njegov otac.

- Sin je ponosan i na mamu i na tatu. On zna da je mama radila u fudbalskom klubu Partizan, da je bila direktor, on to sa šest godina jasno percepcira. Ponosan je i na tatu - kazala je i onda dodala:

- Sinovi se vezuju za očeve. Filip je za sve ove godine podigao šest pehara sa svojim ocem. To je neverovatno, koliko dece to može da doživi? Sin hoće da bude golman, objasnila sam mu da to nije dobro, da ga upoređuju sa tatom - zaključila je Snežana.

Bonus video:

00:09

Snežana Borjan u toplesu na parapetu u čudnoj pozi

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.