OGLASIO SE TAMARIN LEKAR   I SLEDIO SVE: Ceo organizam joj je ugrožen, ježim se kada... (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

trpi užase

OGLASIO SE TAMARIN LEKAR I SLEDIO SVE: Ceo organizam joj je ugrožen, ježim se kada... (FOTO)

Bakterije žive svuda na nama i traže pogodnu tačku, operisano mesto. Kad se na toj podlozi razvije infekcija, ceo organizam pati i život zaista može da bude ugrožen - rekao je Milan Colić
Objavljeno: 17:55h

- Ja se ježim od tih izraza: ''Došla sam da ugradim silikone'', ''Kad sam već tu da odradim i liposukciju'' i ''Ako može samo malo nos''. Ugrađuju se aparati u automobile, mi još nismo roboti, a ''samo malo'' je često mnogo teže nego neka ozbiljna intervencija. Svaka stvar na svetu, pa i plastične operacije imaju svoje rizike i komplikacije. I pojedine se mogu pretvoriti u pakao. Ne mora da znači da je kolega koji je radio neiskusan. Akva fileri koje je ugradila Tamara naizgled deluju bezopasno. U nekim situacijama zna da bude hranljiva podloga za bakterije. One žive svuda na nama i traže pogodnu tačku, operisano mesto. Kad se na toj podlozi razvije infekcija, onda se radi o sistemskom problemu, ceo organizam pati i život zaista može da bude ugrožen - rekao je Milan Colić, specijalista opšte hirurgije.

foto: News1/stefan đurić

- To je kao tetoviranje, navuče se čovek na to. Apetiti rastu. Tako kada žena ugradi 350 kubika posle određenog vremena želi još veće i još veće i tu ulazimo u domen zavisnosti od plastične hirurgije. Nisam pristalica toga, ali ima žena kojima je to zaista bilo neophodno - rekla je Helena Vuković koja je prošla kroz operaciju promene pola.

Bonus video

BOMBA U PETOJ DECENIJI: Anastasija ODUŠEVLJENA izgledom svoje TETKE Lidije, a bićete i VI!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.