EVO KAKO SU SE UPOZNALI TRUDNA PEVAČICA I NJEN 30 GODINA STARIJI MUŽ: Ove činjenice su sada ISPLIVALE, jel moguće?
Steva Simeunović i Zorana Simeunović, Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

INFORMACIJE

EVO KAKO SU SE UPOZNALI TRUDNA PEVAČICA I NJEN 30 GODINA STARIJI MUŽ: Ove činjenice su sada ISPLIVALE, jel moguće?

Pevačica Zorana je trudna sa 30 godina starijim estradnim moćnikom, a ovde možete pročitati kako su se upoznali

Objavljeno: 16:40h

Ceo Balkan je brujao o interesantnoj vezi Steve Simeunovića i 30 godina mlađe pevačice Zorane koja sada nosi njegovo prezime.

Naime, oni su u braku od 2018. godine, a sada je objavljena vest da je Zorana u drugom stanju. Oni su par koji zaista važi za vrlo skladan i složan, a pevačica je jednom prilikom otkrila kako su se upoznali:

- Smatram da ljudi kada nađu srodnu dušu da godine bitne, ne postoji kriza, među nama je veliko poštovanje i ljubav. Stevan je i dan danas zavodnik na estradi, sreća pa ja nisam ljubomorna žena, nego sam sigurna i stabilna. On je slušao moj glas, nije gledao moje telo, zaprosio me je i ja sam se udala. To sve se sve desilo u roku od 15 dana. S obzirom da sam ja odrasla bez roditelja i negde mi je nedostajala očinska ljubav, u Stevi sam negde videla tatu, majku, brata, prijatelja, psihologa... sve što jedna žena može da nađe u muškarcu ja sam u njenu pronašla - rekla je Zorana za Informer jednom prilikom.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram/zorana.simeunovic

Njihova svadba koja se dogodila 2018. se opisuje kao jedna od glamuroznijih, a mnoge estradne zvezde su tada prisustvovale tom događaju. Obzirom da je Steva poznati hitmejker sa ovih prostora on je sarađivao sa Šabanom Šulićem, Anom Bekutom, Miletom Kitićem i mnogim drugim zvezdama koje su ulepšale to posebno veče svojim prisustvom.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Nikola Stanušić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.