PRIJA JE ZA OVU BESNU MAŠINU ISKEŠIRALA BRDO LOVE: Nije žalila ni dinara, estrada o ovome MOŽE SAMO DA SANJA (FOTO)
Aleksandra Prijović, Foto: Printscreen/Youtube/Paparazzo lov

mašala, ima se može se

PRIJA JE ZA OVU BESNU MAŠINU ISKEŠIRALA BRDO LOVE: Nije žalila ni dinara, estrada o ovome MOŽE SAMO DA SANJA (FOTO)

Aleksandra Prijović vozi auto koji košta preko 150.000 evra

Objavljeno:

Aleksandra Prijović nedavno se počastila novim luksuznim četvorotočkašem, pa je svom voznom parku dodala i novi crni BMW, čija je cena na tržištu preko 150.000 evra.

Pevačica se u njemu prvi put pojavila nedavno na rođendanu ćerke svog kuma Ace Pejovića. Priji je oduvek bilo važno da automobil koji vozi bude siguran i brz. Zbog toga je tražila model u kojem će se osećati sigurno svaki put kada sa sinom automobilom negde krene na put, pa opet nije žalila novac za svog novog ljubimca. Očito da joj je BMW omiljena marka automobila, jer joj je istog brenda bio i prethodni beli, koji je 2020. godine platila 130.000 evra.

Podsetimo, mediji su pre tri godine pisali da je za svoj novi BMW X6, unajmila i ličnog šofera.

1 / 2 Foto: Printscreen/Youtube/Paparazzo lov

- Prija je zaposlila ličnog šofera, koji je vozika gde god poželi, a voziće je i kad počne da nastupa. Vrlo retko sama vozi svoj novi džip. Kaže da je vožnja za nju stresna, pa je rešila da plaća vozača - pričao je tad izvor za medije, pa dodao:

1 / 7 Foto: Ahel/ATAImages

- Aleksandri je oduvek bilo važno da automobil koji vozi bude siguran i brz, a otkako je rodila sina Aleksandra, najvažnije joj je da bude i bezbedan. Zbog toga je tražila model automobila u kojem će se osećati sigurno svaki put kada sa sinom krene na put. Kada je konačno našla ono što je tražila, Prija nije žalila novac za automobil. Njen BMW X6 ima najbolji paket, poseduje i dečju zaštitu za vrata. Osim toga, Aleksandra je tražila da boja automobila bude bela, što je dodatno platila, dok su sedišta kožna - pisali su mediji.

Podsetimo, nedavno smo pisali o popularnosti Aleksandre Prijović u Hrvatskoj nakon rasprodate 4 Arene u Zagrebu, više o tome možete pročitati OVDE.

Bonus video:

01:11

Aleksandra Prijović se obratila publici

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.