ESPRESO SAZNAJE! Prijovićka sada ima MILIONE, a nekada je bilo OVAKO: O zaradi se ćutalo, a pevala je SATIMA
Aleksandra Prijović je nekada radila za sitne pare, a sada zarađuje milione, Foto: Petar Aleksić

ekskluzivno

ESPRESO SAZNAJE! Prijovićka sada ima MILIONE, a nekada je bilo OVAKO: O zaradi se ćutalo, a pevala je SATIMA

Još dok nije postala punoletna ona je zarađivala od nastupa, a ovo su detalji

Objavljeno:

Proteklih dana se piše o milion evra koliko je Aleksandra Prijović zaradila od rasprodate tri beogradske "Arene".

Ipak, staze za uspeh ove pevačice, za koju mnogi smatraju da je trenutno najpopularnija pevačica među mlađim generacijama, bile su poprilično trnovite.

– Aleksandra je počela da peva još dok je bila maloletna. Ona je tada bila radna pevačica i pevala je na raznim privatnim veseljima i svadbama. Nakon prve sezone "Zvezda Granda" u kojoj se takmičila i kada je ispala pre finala, ona je tada zarađivala samo 500 evra od nastupa. I to nisu bile svirke od dva-tri sata kao sata. Tada je satima pevala na svadbama i veseljima, a zarada joj je bila više nego skromna - otkriva za Espreso izvor koji je upućen kako u to kako su izgledali počeci danas popularne Aleksandre Prijović i dodaje:

Danas je jedna od najvećih zvezda mlade generacije
Danas je jedna od najvećih zvezda mlade generacijefoto: Antonio Ahel/ATAImages

– U drugoj sezoni ona je došla do finala, ali u toj sezoni ona je sve vreme bila u senci Amara Jašarspahića, sa kojim je čak bila i u vezi, ali je Amar u toj sezoni bio apsolutni favorit i ne samo što je pobedio u "Zvezdama Granda", neko je i nakon te sezone on jedno vreme bio neverovatno popularan. Naročito u dijaspori, gde je pevačima uvek najvažnije da budu što popularniji, jer tamo i najviše zarađuju. Nakon te druge sezone u kojoj se Prija takmičila, nakon finala ona je uspela da digne cenu svojih nastupa na oko 1.000 evra.

1 / 8 Foto: PETAR ALEKSIĆ

Ipak, nekoliko godina kasnije usledili su hitovi koji su Aleksandri doneli vrtoglavu popularnost i sada ova pevačica zarađuje i oko 20.000 evra po nastupu u klubovima u dijaspori.

Ali za nju je najveći uspeh bio to što više nije morala da radi kao radna pevačica i da satima peva na svadbe.

Aleksandra na početku karijere
Aleksandra na početku karijerefoto: Damir Dervišagić

– Nekada se dešavalo da je vikendom, za dva dana, u period od 48 sati, ona samo osam sati imala odmora, a tih osam sati je zapravo spavala u automobilu i avionu, dok je putovala na narednu svirku - ispričao nam je izvor koji je upoznat koliko se Aleksandra mučila na početku i kroz šta je sve morala da prođe da bi dostigla sadašnji uspeh.

Bonus video:

00:38

Šaša Matić zapevao sa Aleksandrom Prijović

(Espreso / Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.