ONA JE ZAVELA SVE SRBE, A NJENO SRCE PRIPALO JE OVOM ČOVEKU: Evo kakvog DASU je UPECALA najlepša DOMAĆA GLUMICA
Miljana je veliku popularnost stekla ulogom u seriji "Folk", Foto: Dragan Kadić

ljubav

ONA JE ZAVELA SVE SRBE, A NJENO SRCE PRIPALO JE OVOM ČOVEKU: Evo kakvog DASU je UPECALA najlepša DOMAĆA GLUMICA

Miljana Gavrilović godina je u skladnom braku sa suprugom Milošem

Objavljeno: 10:20h

Glumica Miljana Gavrilovići njen suprug Miloš Ivović zajedno su skoro 10 godina i čini se da su veoma srećni.

Miljana već ima dvoje dece, sina Vukadina i ćerku Mionu, a uskoro će njihova porodica postati bogatija za još jednog člana.

Suprug Miloš je glumici velika podrška, a ona često za njega u šali zna da kaže da se toliko izveštio da bi mogao da pričuva još četvoro dece. Njih dvoje imaju brak pun ljubavi, razumevanja i podrške, a na pitanje šta se promenilo otkako smo ih poslednji put videli Mijana odgovara:

Suprug Miloš je glumici velika podrška, a ona često za njega u šali zna da kaže da se toliko izveštio da bi mogao da pričuva još četvoro dece
Suprug Miloš je glumici velika podrška, a ona često za njega u šali zna da kaže da se toliko izveštio da bi mogao da pričuva još četvoro decefoto: prentscreen/instagram/miljana.gavrilovic

Deca su porasla, pa je sve mnogo lakše, a i ja sam se vratila poslu. Imam prilično bogat pozorišni raspored, snimila sam i film i seriju. Moram priznati da sam imala dosta sreće sa sinom i ćerkom u njihovom najranijem uzrastu. Lepo su spavali, nisu ih mučili grčevi, nisu plakali dok su im rasli zubići, sve je nekako prošlo bezbolno. Kada je Vukadin malo ojačao, počela sam da razmišljam o povratku na scenu. Miloš je informatičar, i pošto ima stalni posao i fiksno radno vreme, uglavnom je zauzet pre podne, dok ja imam obaveze kasnije. Samim tim odlično se dopunjujemo - ispričala je ona i dodala:

Suprug Miloš je glumici velika podrška
Suprug Miloš je glumici velika podrškafoto: prentscreen/instagram/miljana.gavrilovic

- Ponekad nam dođe njegova mama iz Leskovca da nas malo odmeni, ali uglavnom sve radimo sami. Ja istinski uživam da brinem o deci i kući, svakodnevno kuvam ručak. Kada me pitaju kako sve stižem, tim pre što deca ne idu u vrtić, ne znam šta da odgovorim. Meni ništa ne predstavlja opterećenje. Mislim da je to samo pristup životu: ako smatraš da će ti biti lako – biće, ako se stalno na nešto žališ – problemi će se nizati.

Njih dvoje imaju brak pun ljubavi, razumevanja i podrške
Njih dvoje imaju brak pun ljubavi, razumevanja i podrškefoto: prentscreen/instagram/miljana.gavrilovic

Glumica često dobija pitanja koja se tiču toga kako uspeva da uskladi poslovne obaveze sa privatnim, a evo šta kaže:

- Trudim se da ispostavim balans između dece i posla. Uvek nešto malo ispašta, mozak ti je uvek pored dece, da li su jeli ili spavali. Ipak, trudimo se da se isključimo i da se posvetimo maksimalno poslu u datom trenutku - rekla je glumica jednom prilikom za "Informer".

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.