OVA ŽENA JE BILA STRAH I TREPET NA TELEVIZIJI, ČAK SU JE SE I GLEDAOCI PLAŠILI: Danas je DRUGA ŽENA, NEVEROVATNO
Foto: Damir Dervišagić

ko se seća?

OVA ŽENA JE BILA STRAH I TREPET NA TELEVIZIJI, ČAK SU JE SE I GLEDAOCI PLAŠILI: Danas je DRUGA ŽENA, NEVEROVATNO

Voditeljka je bila poznata po svojoj sposobnosti da izazove strah, a evo šta se danas dešava sa njom

Objavljeno:

Voditeljka kviza "Najslabija karika" bila je izuzetno uticajna figura na malim ekranima. Njena britkost na jeziku, zanimljivost, televizijski šarm i profesionalizam činili su je nezaboravnom prisutnošću u svetu zabave. Njene karakteristike su je činile omiljenom među gledaocima i zaštitnim znakom ovog popularnog kviza.

Sandra je bila poznata po svojoj sposobnosti da izazove "strah i trepet" među takmičarima svojom oštroumnošću i brzim duhom.

Gledaoci su jedva čekali svaku epizodu "Najslabije karike" kako bi videli kako će se Sandra nositi sa takmičarima i postavljati izazovna pitanja. Njena sposobnost da održava napetost i intrigira publiku činila je ovaj kviz neizvesnim i uzbudljivim iskustvom.

 Njen izgled i nastup na ekranu odavali su dojam autoriteta, ali ona je istinski brinula o kvalitetu kviza i integritetu takmičara.
Njen izgled i nastup na ekranu odavali su dojam autoriteta, ali ona je istinski brinula o kvalitetu kviza i integritetu takmičara.foto: prentscreen/youtube/BK Kvizovi

Naravno, Sandra nije bila samo poznata po svojoj strogosti. Bila je i vrlo profesionalna u svom radu, što se ogledalo u njenom temeljnom poznavanju pravila kviza i njenoj sposobnosti da vodi emisiju bez trzavica. Njen televizijski nastup bio je izuzetno upečatljiv i doprinosio je uspehu kviza. Publika je bila sigurna da će dobiti kvalitetnu i zanimljivu emisiju svaki put kada bi Sandra stala pred kamere.

Iako je bila poznata po svojoj strogoći na ekranu, Sandra je izjavila u jednom intervjuu iz 2006. godine da je privatno mnogo otvorenija i neposrednija. Priznala je da ponekad prećuti ono što misli, jer veruje da je biti iskren lepo i pošteno, ali da reći baš sve što mislite može biti nevaspitano. Ovaj njen odnos prema iskrenosti pokazuje da je iza stroge televizijske ličnosti bila osoba sa dubokim razmišljanjima i moralnim vrednostima.

Sandra je ostavila neizbrisiv trag u svetu televizije i zabave, a njen kviz "Najslabija karika" i dalje se seća kao jednog od najupečatljivijih i najuspešnijih televizijskih programa svog vremena.

Njena sposobnost da održi pažnju i stvori uzbudljivu atmosferu pratila ju je i u ovim projektima
Njena sposobnost da održi pažnju i stvori uzbudljivu atmosferu pratila ju je i u ovim projektimafoto: prentscreen/youtube/BK Kvizovi

Sandra Lalatović (rođena kao Čerin) je televizijska ličnost koja je ostavila dubok trag u svetu zabave svojom karizmom, strašću prema poslu i nezaboravnim televizijskim nastupima. Dok je vodila popularni kviz "Najslabija karika", postala je prepoznatljivo lice na malim ekranima, poznato po svojoj britkosti na jeziku, autoritativnom stavu i profesionalizmu.

Iako je Sandra često bila percipirana kao stroga, kako je sama istakla, nije glumila tu strogoću. Njen izgled i nastup na ekranu odavali su dojam autoriteta, ali ona je istinski brinula o kvalitetu kviza i integritetu takmičara. Njen karakteristični smisao za humor povremeno je izazivao smeh kod takmičara, čime je stvarala opušteniju atmosferu u studiju. Ipak, kada bi se suočila s greškama takmičara, Sandra bi znala biti beskompromisna. Njeni oštri komentari i tumačenja grešaka često su izazivali ozbiljnost i strah među takmičarima.

Ovako danas izgleda čuvena voditeljka
Ovako danas izgleda čuvena voditeljkafoto: Youtube

Ono što je bilo zanimljivo je da su se takmičari možda čak više plašili svojih vlastitih pogrešnih odgovora nego same Sandre. Nakon emisije, često bi se suočavala s takmičarima kako bi razgovarala o njihovim odgovorima i tumačila njihove greške. Ovo iskustvo često nije bilo lako za takmičare, jer su morali opravdavati svoje odgovore pred neumoljivom voditeljkom.

Sandra nije bila samo poznata po "Najslabijoj karici". Nakon tog emisijskog uspeha, vodila je i druge popularne televizijske emisije kao što su "Papraco lov", "Krtica" i "Preljubnici". Njena sposobnost da održi pažnju i stvori uzbudljivu atmosferu pratila ju je i u ovim projektima, čineći je stalno prisutnom figurom u svetu televizije.

Sandra Lalatović će ostati upamćena kao stroga voditeljka
Sandra Lalatović će ostati upamćena kao stroga voditeljkafoto: Damir Dervišagić

Sandra Lalatović (Čerin) ostala je zapamćena kao voditeljka koja je uspešno kombinovala strogoću i zabavu, ostavljajući dubok utisak na gledaoce i takmičare. Njena strast prema televiziji i njen neobičan talenat za održavanje napetosti činili su je jednom od najprepoznatljivijih voditeljki svoje generacije.

Kada je u pitanju njen privatni život, zna se da je udata za menadžera Ivana Čerina sa kojim ima ćerku. I dalje se bavi novinarstvom.

Bonus video:

00:07

Severina na nastupu Indire Radic

(Espreso/Stil kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.