INTIMNI SNIMAK NAŠE INFLUENSERKE IZAŠAO NA VIDELO: Prigrlila POZNATOG muškarca, a njemu se ruke spustile dole...
Zorana Jovanović Zorannah, Foto: Printscreen/instagram/zorannah

akcija

INTIMNI SNIMAK NAŠE INFLUENSERKE IZAŠAO NA VIDELO: Prigrlila POZNATOG muškarca, a njemu se ruke spustile dole...

Snimak Zorane i ovog poznatog dase je posato viralan

Objavljeno:

Naša najpoznatija jutjuberka i influenserka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, preselila se u Holandiju, sa novim izabranikom, golmanom Elojom Rumom, sa kojim trenutno živi i planira budućnost, a on iza sebe već ima jedan brak.

Zorana je izabrala njihov novi stan, a kako je i sama govorila u svom videu na jutjub kanalu, golman joj ispunjava sve želje i na mnoge joj je načine dokazao ljubav.

Njih dvoje trenutno uživaju na letovanju, a oboje vrlo rado dele svoje lepe trenutke sa odmora sa svojim brojnim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Njih dvoje uživaju u ljubavi
Njih dvoje uživaju u ljubavifoto: Printscreen/Instagram/zorannah

Iako je popularna influenserka neko ko se uvek trudio da svoj privatni život, a pogotovo ljubavne veze sakrije od očiju javnosti i zadrži trenutke samo za sebe, sa fudbalerom je to drugačije, pa skoro svakog dana podeli neki romantičan trenutak sa njim, a takođe ga pokazuje i u svakom svom vlogu na platformi Youtube, otkako je javno otkrila da su zajedno.

Zorana je danas podelila snimak iz bazena na kojem njih dvoje razmenjuju strastvene poljupce i grle se u vodi, a uz to je dodala i jako emotivnu pesmu, koja je upotpunila prizor koji je podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Bonus video:

01:22

GASTOZ I ZORANNAH U ŽESTOKOM KLINČU U KONTRA ŠOUU: On prekinuo njen hvalospev o Americi: Jesi bila ti u Velikoj Plani?

(Espreso/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.