MARIJA KULIĆ SE HITNO OGLASILA: Besna otkrila sve detalje afere "DONJI VEŠ", evo šta se ZAPRAVO DESILO
Marija Kulić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

brutalno

MARIJA KULIĆ SE HITNO OGLASILA: Besna otkrila sve detalje afere "DONJI VEŠ", evo šta se ZAPRAVO DESILO

"Ne dao Bog da neko ima prijatelja kao što su: Kačavenda, skraćeni i Đedović", napisala je Marija

Objavljeno:

Rat između Nenada Macanovića Bebice i Marije Kulić ne jenjava, a sada je u sve upleten i Marko Đedović.

Bebica je u jednom trenutku otkrio da je Marija zaboravila veš kod "svog druga", a Marija je sada putem Instagrama otkrila šta se dogodilo.

- Dok smo se borili za Miljanin život kada je bila u Kliničkom centru Beograd, svi su znali da sam u kontaktu sa Velikom šeficom, pa su neki od njih takođe pozivali da kažu da i oni takođe imaju veze, pa ako treba da pomognu. To je bio Đedović koji me je pozvao da odem kod njega dok ne saznam koliko će Miljana biti u bolnici - napisala je Marija, pa dodala:

Marija Kulić o Đedoviću i Bebici
Marija Kulić o Đedoviću i Bebicifoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Skraćeni (Nenad Macanović Bebica) me je vozio i otišli smo posle bolnice kod Đedovića. Kod njega sam bila dva dana, a pošto se nije znalo kada će Miljana biti otpuštena kući, ja sam uzela "stan na dan", i plaćala svaki peti dan, i tako 40 dana. Iznajmila bih na mesečnom nivou, ali nisam znala koliko će ostati jer se stanje komplikovalo.

- Tada sam bila kod Đedovića, bila je njegova sestra Joavana tu, Fran, Franov pas i skraćeni. Đeodvić mi je rekao: "Ti spavaj kod mene, a ovaj skraćeni neka ide gde zna, za njega nema mesta". Sestra mu je otišla kod dečka, a ja sam spavala u njenoj sobi. Rekla sam Đedoviću da je greota da se smuca, da roditelji neće da ga prime, pa sam ga zamolila da spava u dnevnoj, a on sa Franom u spavaćoj jer je veliki krevet, i pustio ga je - istakla je Marija.đ

1 / 3 Foto: Instagram/Printscreen/z.h8__

- Uveče pre spavanja sam se istuširala, oprala veš i stavila na terasu, na vešalicu da se suši gde je bio raširen i veš njegove sestre. Kada sam sutra otišla, setila sam se da su bele gaćice ostale na terasi, zaboravljene.. E to su bele gaćice koje su ostale kod mog druga - otkrila je Kulićeva, pa dodala:

- Sutra sam ga pozvala, rekla sam mu da sam zaboravila gaćice i kako izgledaju, a on je rekao da su tu i da odem da ih uzmem. Naravno, nisam znala gde mi je glava od brige za Miljanom, a tek da mislim gde su mi gaćice.

Marija oplela po Kačavendi, Đedoviću u Bebici
Marija oplela po Kačavendi, Đedoviću u Bebicifoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Tako da je on i tada snimio razgovor, u vreme kada mi se dete borilo za život. Ne dao Bog da neko ima prijatelja kao što su: Kačavenda, skraćeni i Đedović - napisala je Marija na Instagram storiju.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.