KAKO JE BJELA UPOZNAO SVOJU MONIKU BELUČI? Jedna rečenica bila je KLJUČNA za početak fatalne LJUBAVI
Maja i Dragan Bjelogrlić, Foto: Damir Dervišagić

romantično

KAKO JE BJELA UPOZNAO SVOJU MONIKU BELUČI? Jedna rečenica bila je KLJUČNA za početak fatalne LJUBAVI

Osvojio je njeno srce kad je izgovorio 1 ključnu rečenicu

Objavljeno: 23:51h

Maja i Dragan Bjelogrlić su zajedno prošli kroz mnoge velike uspehe i izazove tokom svoje dugogodišnje veze. Njihova podrška sinu Alekseju, iako još uvek studentu, bila je od suštinskog značaja kada je imao svoju prvu veliku premijeru u pozorištu koje je uvek bilo dom srpske glumačke reprezentacije.

Ova ljubavna priča ima svoje korene pre petnaestak godina, kada je Dragan Bjelogrlić, inače retko sklon deljenju detalja iz privatnog života u javnosti, odlučio da podeli deo svoje intimnosti.

Tada je otkrio da je Maja postala njegova supruga samo dve nedelje nakon što su se upoznali. Taj neobično brz put od poznanstva do braka svedoči o dubokoj povezanosti i ljubavi koja je oduvek bila prisutna između njih dvoje.

Dvadeset pet godina kasnije, u februaru, Maja i Dragan su proslavili svoju srebrnu godišnjicu braka putovanjem u Majami, što je bio divan način da obeleže svoj dugogodišnji zajednički put. Njihova ljubav je izdržala test vremena i brojne izazove koje su život i karijera doneli.

Priča o Maji i Draganu Bjelogrliću nije samo priča o slavnim ličnostima, to je priča o stvarnoj ljubavi
Priča o Maji i Draganu Bjelogrliću nije samo priča o slavnim ličnostima, to je priča o stvarnoj ljubavifoto: Marina Lopičić

Premijera predstave "Široka zemlja" označila je još jedan trenutak kada su Maja i Dragan zajedno zakoračili u javnost kao par.

Njihova prisutnost na premijeri nije samo potvrda njihove podrške sinu Alekseju, već i prilika da javnost vidi koliko su čvrsto povezani i kako su njihova ljubav i podrška jedno drugom i dalje snažni kao na početku njihove zajedničke priče.

Maja Bjelogrlić je poznata po tome što veoma pažljivo bira trenutke kada će se pojaviti u javnosti, što svako njenog prisustva na prestoničkim događajima čini posebno značajnim i intrigantnim.

Maja Bjelogrlić je još jednom potvrdila svoj status kao javna ličnost koja, iako retko, izlazi u javnost kada je to zaista važno, a njen dolazak na premijeru sinove predstave ostaje poseban trenutak u srpskoj kulturnoj i društvenoj sceni.

1 / 2 Foto: Damir Dervišagić

Priča o porodici Bjelogrlić nije samo priča o talentovanom sinu Alekseju i prelepoj i pametnoj kćerki Miji, već je to priča o hrabrosti, strasti i riziku kojim je Dragan Bjelogrlić igrao kada je upoznao dugonogu manekenku i studentkinju Filološkog fakulteta u Beogradu, Maju Banićević.

Ova priča o ljubavi počinje u uzbuđenom ritmu beogradskog noćnog provoda, ali brzo prelazi u dirljivu i značajnu fazu kada je Dragan hrabro odlučio da stane na sve ili ništa.

Njihova veza nije počela uobičajenim putem. Nisu proveli brojne mesece upoznavajući se polako, umesto toga, sudbina ih je spojila u jednoj nezaboravnoj noći. Nakon uzbudljivog beogradskog provoda, Dragan je odlučio da odveze Maju do Barande, malog banatskog sela koje će postati centralna tačka njihovog zajedničkog života.

Odlučnost i osećaj za rizik koji je tada pokazao postali su znakovi koji će obeležiti njihovu budućnost.

Pod tom zvezdanom noćišnjom kupolom, ispod drveta, Dragan je pokazao Maji kuću i veliko dvorište, a potom joj rekao: "Probaj sve ovo da obuhvatiš jednim pogledom. Ako budeš pametna, ovde će rasti tvoja deca." Te reči nisu bile samo rečenica iz šarma ili trenutka; bile su to reči koje su govorile o njegovoj dubokoj posvećenosti i viziji za budućnost. Bio je spreman da preuzme rizik i da joj pokaže svoju veru u njihovu zajedničku budućnost.

To hrabro "sve ili ništa" ponašanje koje je Dragan ispoljio tog dana postalo je simbol njihove ljubavi i odanosti jedno drugom. Nisu se bojali da se prepuste svojim osećanjima i da zajedno krenu u nepoznato.

Taj trenutak pod drvom u Barandi nije samo obeležio početak njihove romantične veze, već i početak njihove porodične priče. Maja je prihvatila ovaj izazov, a danas, kroz njihovu decu Alekseja i Miju, njihova ljubav i hrabrost nastavljaju da cvetaju.

Ispod tog drveta u Barandi, njih dvoje su počeli svoju zajedničku priču, a njihova ljubav ostaje inspiracija mnogima, podsećajući nas da ljubav ponekad zahteva hrabrost da se igra na "sve ili ništa".

Ovaj par nije samo simbol uspešnog braka u svetu zabave, već i primer toga kako ljubav, podrška i zajednički trud mogu prevazići sve prepreke.

Bonus video:

03:23

DRAGAN BJELOGRLIĆ ZA KURIR O NOVOM FILMU: Sve me podseća kao kad smo bili u Sarajevu s TOMOM! Evo šta kaže o nominaciji ZA OSKARA

(Espreso/Still)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.