BAJAGA UHVAĆEN U CENTRU BEOGRADA SA OVOM ŽENOM: Poludeo kad je video da ga SLIKAJU, došlo do KOMPLIKACIJE!
Momčilo Bajagić Bajaga sa devojkom, Foto: Kurir televizija

NESPORAZUM

BAJAGA UHVAĆEN U CENTRU BEOGRADA SA OVOM ŽENOM: Poludeo kad je video da ga SLIKAJU, došlo do KOMPLIKACIJE!

Svi se pitaju da li mu je ovo nova devojka

Objavljeno: 10:39h

Jedan korisnik Tvitera, kako je napisao na svom profilu, doživeo je neprijatni situaciju sa muzičarem Momčilom Bajagićem Bajagom, kog je sasvim slučajno sreo na Adi Ciganliji.

Naime, korisnik Tvitera je ispričao da je šetajući Adom Ciganlijom uočio našu zastavu koja se vijorila i želeo je da napravi što lepši kadar, pa je sve vreme slikao i snimao, a u tom momentu se na biciklističkoj stazi pojavio Momčilo Bajagić Bajaga sa novom suprugom.

- Pazite sad ovo. Ide niz. Vraćajući se sa Ade primetim veliku srpsku zastavu koja se super vijorila na vetru sa mostom na Adi u pozadini - započinje priču korisnik Tvitera i nastavlja:

Iznenađujuća reakcija poznatog muzičara
Iznenađujuća reakcija poznatog muzičarafoto: RETKO KAD PESIMISTA / TWITTER

- Kako sam se kretao ka njoj bila je sve krupnija i hteo sam lepo da je kadriram u upotrebim cinematic mode sa telefona. U jednom trenutku zastava je stajala tačno ispred mosta stvarajući iluziju da stoji na vrhu mosta ali su mi za dobar kadar smetale žice koje su se nalazile ispred.

- I tako hodajući napred da uhvatim kadar bez žica, u kadar upada BAJAGA koji mlatara rukom i ne dozvoljava da ga slikam??? A ja u fazonu osobo nit slikam tebe niti si bitan u mom životu jer te ne slušam niti gotivim.

- Kako sam već došao na metar od njega pitao me je - Čemu slika? Na šta sam ja rekao: "Slikam zastavu iza (nisam čak ni hteo da kažem: "Iza Vas ili tek namerno iza tebe"). Na GIF-u se vidi to negodovanje.

- Mozak mi nije brzo odreagovao da pitam - A vi ste? E mom Momčilo jako bitna osoPo. Idi živi od svoje stare slave i pusti nas obične ljude da slikamo ono što želimo i ne tripuj se da si mnogo bitan. Mene boli jer ne ne slušam ali zamisli da ti je prišao neki fan i da ga ovako.

Bonus video:

02:05

Momčilo Bajagić Bajaga o tome da je morao da studira nuklearnu fiziku kako bi mogao da nastupa sa Ribljom Čorbom!

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.