ZAR JE MOGUĆE DA JEDNA MAJKA KAŽE OVO ROĐENOJ ĆERKI? Sve se emitovalo na RTS-u, SRBIJA OSTALA ŠOKIRANA!
Svadba iz mog kraja, Foto: Printscreen/RTS 1

mentalitet

ZAR JE MOGUĆE DA JEDNA MAJKA KAŽE OVO ROĐENOJ ĆERKI? Sve se emitovalo na RTS-u, SRBIJA OSTALA ŠOKIRANA!

Nekome nešto nije bilo po volji.

Objavljeno:

Proteklog petka imali smo prilike da vidimo prvu emisiju nove sezone šoua "Svadba iz mog kraja". U toj epizodi gledaoci su imali prilike da vide svadbene običaje iz okoline Niša.

Mlada je u trenucima snimanja bila u drugom stanju, a mladeci su zaista izgledali srećno i svadba je protekla savršeno. Međutim, jedan detalj iz ove emisije razbesneo je tviteraše.

RTS emisija "Svadba iz mog kraja", mlada se udaje, ide u kuću kod mladoženje, tamo vec zive dve il tri generacije, a majka za RTS pred ćerkom govori: "nemoj sutra da kažeš oću, neću, to je, izabrala si sama, i to je, nema više povratka" - stoji u tvitu jednog tviteraša čiju objavu je videlo više od 40.000 korisnika ove društvene mreže, a više od hiljadu njih je ovu objavu "lajkovalo".

U nastavku ovog tvita usledila je uvreda na račun mladine mame, a sam broj "lajkova" govori u prilog tome da su mnogi podržali ovaj tvit.

Ipak, treba napomenuti da je mladina mama ovaj komentar svoje ćerki rekla u šaljivom duhu, ali zbog brojnih primera u prošlosti, kada mlade nisu mogle da se vrate u porodični dom i kada su morale da trpe neke neprijatnosti u braku, kod mnogih se zbog ovih njenih reči upalio "alarm", pa su burno reagovali na društvenim mrežama.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.