EKSKLUZIVNI GOSTI, AKTUELNA DEŠAVANJA I NOVI IZAZOVI SASTAVNI DEO DRUGE SEZONE! dIvan show subotom na Kurir TV
Emisija, Foto: Kurir

emisija

EKSKLUZIVNI GOSTI, AKTUELNA DEŠAVANJA I NOVI IZAZOVI SASTAVNI DEO DRUGE SEZONE! dIvan show subotom na Kurir TV

Nakon kraće letnje pauze na male ekrane vraća se emisija "dIvan show", a kao i do sada, emitovaće se u dobro poznatom terminu, subotom od 15 časova.

Objavljeno: 14:18h

Pored autora emisije Ivana Gajića, koji će vas voditi kroz dvočasovni zabavni program, posebnu čar emisiji i u novoj sezoni daće Milica Stanimirović, koja bez premca otkriva intrigantne i zanimljive teme o poznatima, Maša Kostić, kojoj ne promiče nijedno dešavanje u gradu, kao i Marija Vitez, koja će svojim modnim savetima i komentarima o poznatima dati posebnu draž novoj sezoni.

Druga sezona emisije „dIvan show“ startuje na Kurir televiziji 16. septembra, a autor i voditelj Ivan Gajić otkriva da nam predstoji uzbudljiva i zabavna jesen.

Milica Stanimirović otkriva intrigantne stvari o poznatima
Milica Stanimirović otkriva intrigantne stvari o poznatimafoto: Kurir

- Već smo krenuli sa snimanjem emisije, i jako se radujem zbog toga. U novu sezonu ušli smo s manjim izmenama kad su igrice u pitanju, biće više muzike, ali, kako kažu, ono što je dobro, ne treba menjati. U pregovorima sam s regionalnim ekskluzivnim gostima, neki su već potvrđeni, a gledaoci će imati priliku i da uživaju u druženju s nekim legendama koje se retko ili gotovo nikad ne pojavljuju na malim ekranima. Maša Kostić nastavlja da javne ličnosti stavlja na slatke muke u sklopu svog izazova, a biće nam, što se kaže, oko i uho na svim gradskim događajima i prenosiće nam sve ono čega u standardnim reportažama nema. Milica Stanimirović, kao i do sada, pridruživaće mi se u studiju i donosiće neke informacije o gostima iz drugog ugla. S Marijom Vitez ću, kao i u prvoj sezoni, komentarisati modne stilove poznatih ličnosti. Svakako, gledace očekuju skoro dva sata dobre zabave, smeha, uživanja i upoznavanja mojih gostiju iz drugog ugla - najavio je Gajić.

Ivan Gajić spreman za novu sezonu
Ivan Gajić spreman za novu sezonufoto: Kurir

Ekskluzivni gosti, najnovija dešavanja i uzbudljive teme o poznatima sastavni su deo nove sezone emisije "dIvan show", stoga ne propustite prvu epizodu u subotu u 15 časova samo na Kurir televiziji!

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.