KARLEUŠA ŽESTOKO OPLELA PO TENISERU: Zgranuta nad ovim njegovim POSTUPKOM, evo šta je čovek uradio
Jelena Karleuša, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

evo o čemu je reč

KARLEUŠA ŽESTOKO OPLELA PO TENISERU: Zgranuta nad ovim njegovim POSTUPKOM, evo šta je čovek uradio

Pevačica je godinama zaštitno lice PETA za Evropu

Objavljeno: 09:24h

Karlos Alkaraz prisustvovao je u ponedeljak borbi bikova. u Plazi de Toros de La Condomina. Reč je o areni koja se nalazi u njegovom rodnom gradu Mursiji, koja prima do 15.000 ljudi.

On je pozdravljen ovacijama, ali se mnogima njegov postupak i dolazak na ovakvo mesto nimalo nije dopao.

Na zvaničnim Peta stranicama odmah su objavljene poruke u kojima je navedeno sledeće:

- Karlose, borba bilova je mučenje, a ne kultura. Nema ništa zabavno u ubadanju i mučenju životinja. Većina mladih ljudi u Španiji odbija da podrži borbu bikova zato što je krvavi sport kakav jeste. Molimo te, ne podržavaj borbe bikova i biraj da više nikada ne prisustvuješ nijednoj.

Ovu objavu je podelila Jelena Karleuša koja je godinama zaštitno lice PETA za Evropu, time jasno ističući da se apsolutno slaže sa navedenim i da deli to mišljenje.

"Karlose Alkarazu... Možda osvajaš titule, ali si zasigurno izgubio dušu", "Svedočimo moralnom bankrotu ovog momka", neki su od komentara na stranicama na društvenim mrežama koje prati veliki broj ljudi.

JK jakim rečima podržala Đokovića

Jelena je uz trenutak Novaka koji plače na balkonu Skupštine, tokom dočeka koji je priređen zbog istorijskih uspeha njega, naših basketaša i košarkaša, napisala sledeće:

- Novak Đoković. Najveći svih vremena. Čovek koji je 20+ godina trpeo omalovažavanje zato što je iz Srbije, saplitanje, ružne komentare i zavist koristeći tu negativnu energiju kao nuklearno gorivo i motivaciju da bude još bolji. Ove suze su suze čoveka koji je pobedio sebe i čitav svet. Novak Đoković. Legenda. Lekcija. Inspiracija. Uzor i meni posebno drago, čovek koji ne jede životinje.

Bonus video:

04:59

NA OVAJ ILI ONAJ NAČIN, NAPRAVIĆU SVETSKI USPEH Jelena Karleuša otkrila svoje još NEVIĐENE TALENTE: Mlada sam, tek sam počela

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.