NEKO BI ZA OVAJ NOVAC KUPIO STAN, A NEKO NAPRAVIO SLAVLJE: Bogati FOLKER ISKEŠIRAO ozbiljnu SUMU za ćerkin ROĐENDAN
Foto: Ahel/ATAImages

SVAKA ČAST

NEKO BI ZA OVAJ NOVAC KUPIO STAN, A NEKO NAPRAVIO SLAVLJE: Bogati FOLKER ISKEŠIRAO ozbiljnu SUMU za ćerkin ROĐENDAN

Pejović, pored Ive, ima još dve ćerke, Magdalenu i Mariju, a evo koliko je novca dao za Ivin rođendan

Objavljeno: 09:08h

Pevač Aco Pejović organizovao je gala proslavu za ćerkin 18. rođendan u luksuznom hotelu, a veliki broj javnih ličnosti bio je na veselju.

Naime, ćerka Ace Pejovića, lepa Iva je napunila 18 godina, a tim povodom su joj roditelji organizovali gala slavlje za koje su navodno dali 100.000 evra. Lepa Iva je pozirala fotografima, a imala je sređenu, elegantnu frizuru, kao i otmenu šminku, dok je u prelepoj haljini oduzimala dah.

Pejović, pored Ive, ima još dve ćerke, Magdalenu i Mariju, a često ističe kako je ponosan na sve tri.

Iva Pejović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Ponosan sam na način na koji sam gradio svoj put. Ne samo kada govorim o karijeri već o životu uopšte. Nije uvek bilo lako, ali važno je da sam uvek bio srećan. Biljana i ja smo se mladi venčali, zaista je bilo momenata kada nam je oboma bilo teško, ali uvek smo znali da nismo pogrešili kada smo započeli zajednički život. I evo nas danas tu gde jesmo, srećni i zadovoljni. Bogu hvala na tome - rekao je Pejović u jednom od brojnih intervjua u kojima uvek ističe da je porodica njegovo najveće blago i tom prilikom naglasio da je ponosan što je sa suprugom sve tri naslednice izveo na pravi put:

Aco Pejović
foto: Ahel/ATAImages

- Biljana i ja smo se trudili da ih vaspitamo na častan način, da im usadimo prave vrednosti, da jasno razlikuju šta je dobro, a šta loše. Danas smo tu samo da podržimo njihove odluke jer nema potrebe da im se mešamo ni u šta, to su sjajne mlade dame. One su Biljani i meni ubedljivo najveći životni uspeh!

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Na slavlju su bili: Ana Bekuta, koja nije skidala osmeh, zatim zvezda "Granda" Mirza Selimović, Saša Matić sa suprugom i ćerkom, voditeljke Dragana Katić i Vesna Milanović, inače Pejovićeve dobre drugarice, pevačica Snežana Đurišić sa partnerom Vanjom, kao i pevač Dženan Lončarević, kompozitor Saša Milošević Mare sa suprugom Ksenijom, bivši košarkaš Vlade Divac sa ćerkom Petrom, proslavljeni fudbaler Predrag Peđa Mijatović sa svojom lepšom polovinom, harmonikaš Aca Sofronijević...

Bonus video:

01:09

Aco Pejović na koncertu Saše Matića

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.