STANIJA KUPUJE ODEĆU ZA BEBE! Da li starleta hoće nešto da NAJAVI? Objavom ljude BACILA U TRANS
Stanija Dobrojević, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ŠTA OVO ZNAČI?

STANIJA KUPUJE ODEĆU ZA BEBE! Da li starleta hoće nešto da NAJAVI? Objavom ljude BACILA U TRANS

Starleta je iznenadila objavom na svom Instagramu

Objavljeno: 22:16h

Starleta Stanija Dobrojević našla se u centru skandala, kada je rijaliti učesnica Aneli Ahmić svojim ulaskom u ''Elitu'' raskrinkala njenu aferu sa Asminom, koji je navodno Anelin suprug, a sada je ponovo šokirala javnost.

Ona je nedavno izgubila bebu, što joj je jako teško palo, a sada je zbunila fanove i šokirala javnost kada je objavila fotografije dečije odeće na svom Instagram nalogu.

Na njenom profilu našle su se fotke ženske odeće za bebe, rože jaknica i bela haljinica, što je naišlo na brojna pitanja pratioca.

1 / 2 Foto: Printscreen/Instagram/stanijadobrojevic

- To je nešto najlepše što ja priželjkujem da mi se konačno i desi u životu, tako da sam se ja toj vesti radovala, ali ta radost nije dugo trajala, zato što se desio taj pobačaj i gde sam završila kod lekara. Najviše me je emotivno poremetilo, to nije mala stvar. Ne bih puno o tome da pričam, biće, bitno da sam zdrava, prava i da mogu da imam decu. Verovatno se i desilo sa razlogom, jer, pogledajte šta se sve desilo, zamislite još da sam bila i trudna, ja ne znam, neka bude kako Bog odluči - govorila je Stanija nakon gubitka bebe.

Drama sa Asminom ne jenjava
Drama sa Asminom ne jenjavafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Stanija je za medije tvrdila da nije imala saznanja o tome da je Asmin oženjen, već da je bila samo upućena da ima dete. Iako je imala nameru da prvobitno brani svoju ljubav s Asminom, ona je ipak donela odluku da na ovaj odnos stavi tačku, nakon čega je otputovala iz Srbije.

Bonus video:

00:30

Stanija Dobrojević

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.