OVA ŽENA SE ZALJUBLJUJE NA SVAKA 2 MINUTA: Nataša Bekvalac je MALA BEBA za nju, KONKURENCIJA JE JAKA!
Tejlor Svift, Foto: Printskrin / Tviter / Taylor Swift News

hit

OVA ŽENA SE ZALJUBLJUJE NA SVAKA 2 MINUTA: Nataša Bekvalac je MALA BEBA za nju, KONKURENCIJA JE JAKA!

Tejlor Svift i NFL zvezda Trevis Kelc navodno se viđaju već nekoliko nedelja, prenosi Page Six.

Objavljeno:

Tejlor Svift i NFL zvezda Trevis Kelc navodno se viđaju već nekoliko nedelja, prenosi Page Six.

Poznata pevačica i član Kanzas Siti Čifsa navodno su se spojili nakon što je Kelc pokušao da da Svift svoj broj telefona na jednom od njenih nedavnih koncerata u sklopu vrlo uspešne turneje ‘Eras Tour‘.

- Tejlor i Trevis tiho su se družili - rekao je insajder za medije, istakavši da su se upoznali "pre nekoliko nedelja u Njujorku". Iako se nijedna od zvezda nije posebno pozabavila glasinama o romansi, Kelc je u epizodi podkasta ‘New Heights‘ potvrdio da je nedavno bio u Njujorku. Kad ga je brat Džejson Kelc pitao šta je radio tokom svoje slobodne nedelje, naglo je postao vrlo stidljiv.

- Šta sam radio... - razmišljao je Trevis i dodao da se "ne može setiti".

Ipak, kada ga je stariji brat "pritisnuo", Trevis je priznao da je "otišao u Njujork".

- Mislim da sam bio u Njujorku - dodao je pre nego što je brzo promenio temu.

Kasnije u epizodi, braća su raspravljala o Trevisovim brkovima, a Džejson je upitao je li "saznao šta Tejlor Svift misli" o njegovom novom izgledu.

- Hm, da, nećemo spominjati Tejlor Svift u ovoj epizodi - kroz smeh je odgovorio Trevis, koji je postao primetno zbunjen. Doduše, dodao je da "mu nešto govori da će joj se svideti".

Inače, pre nešto više od mesec dana dvostruki je prvak Super Boula otkrio da je planirao dati Svift "narukvicu prijateljstva" sa svojim brojem pre njenog nastupa u Kanzas Sitiju.

- Bio sam razočaran što ona ne govori pre ili posle svojih nastupa jer mora čuvati svoj glas za sve 44 pesme koje peva - rekao je 33-godišnjak u podkastu.

- Dakle, bio sam malo ljutit što joj nisam uspeo predati jednu od narukvica koje sam napravio za nju - dodao je fudbaler. Nadalje, objasnio je da je razmena narukvica prijateljstva velika stvar među Sviftovima, obožavateljima Tejlor Svift, odakle je crpio inspiraciju.

Podsetimo, pre ove romanse sa zvezdom NFL-a, Svift je bila povezivana s Metijem Hilijem iz benda 1975, a njihovoj je vezi prethodio dugogodišnji odnos s Džoom Alvinom. Što se tiče zvezde NFL-a, takođe je nedavno izašao iz dugogodišnje veze s manekenkom Kejlom Nikol, s kojom je bio u vezi pet godina.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.