KO JE SUPRUGA NAJVEĆEG RIVALA NOVAKA ĐOKOVIĆA? Prava je LEPOTICA, izgleda kao MILION DOLARA (FOTO)
Novak Đoković, Foto: Paul Zimmer / imago sportfotodienst / Profimedia

SVAKA JOJ ČAST!

KO JE SUPRUGA NAJVEĆEG RIVALA NOVAKA ĐOKOVIĆA? Prava je LEPOTICA, izgleda kao MILION DOLARA (FOTO)

Ona je svetski poznata dama

Objavljeno:

Novak Đoković osvojio je 24. grend slem titulu na US Openu pobedivši Danila Medvedeva u finalu.

A u loži slavnog tenisera iz Rusije, mnogima je privukla pažnju njegova supruga Darija.

Na meču kamere su upravo nju često prikazivale jer je svom suprugu gotovo sve vreme davala savete i obraćala mu se, a na licu joj se mogla primetiti nervoza i kako baš nije raspoložena.

Danil je nakon finalnog meča u kojem ga je Novak porazio priznao kako je svoju pobedu hteo posvetiti svojoj Dariji povodom godišnjice braka, ali to mu nije uspelo. Time je stekao brojne simpatije, a Novak mu je čak komentarisao i našalio se kako bi da je to znao možda drugačije igrao te im čestitao.

Darija i Danil u braku su od 2018. godine, ona se svojevremeno takođe bavila tenisom, a nakon toga se odlučila baviti glumom i modelingom. Upoznali su se kada je njemu bilo 17 godina, a često zna isticati koliko mu znači njena podrška i da bez nje ništa ne bi bilo isto.

- Ona je jedan od najvažnijih članova mog tima, zahvaljujući njoj postao sam puno samouvereniji, uvek kažem da je trenutak kada sam je zaprosio, trenutak kada je sve krenulo bolje za mene", priznao je Danil u jednom od intervjua.

Darija na svom profilu na Instagramu često objavljuje porodične trenutke, a prati je tek nešto više od četiri hiljade ljudi.

Bonus video:

00:48

Novak Đoković

(Espreso/Dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.