ŽENA I ĆERKA GAGIJA JOVANOVIĆA ZASENILE SVE NA PLAŽI: Anđela RAZNEŽILA celu Srbiju ovim rečima
Glumice, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

dame

ŽENA I ĆERKA GAGIJA JOVANOVIĆA ZASENILE SVE NA PLAŽI: Anđela RAZNEŽILA celu Srbiju ovim rečima

Jovanovićeva je uputila dirljivu poruku majci

Objavljeno:

Glumica Anđela Jovanović često ističe da je veoma vezana za svoje roditelje, glumački par Branku Pujić i Dragana Jovanovića.

Iako se nedavno udala za atletičara Mihaila Dudaša, Anđela se i dalje trudi da odvoji vreme za svoje roditelje, te je tako bilo i sada.

Branka i Anđela pojavljuju se povremeno i na javnim događajima, gde se odmah može primetiti koliko se vole i poštuju, a to ističu i na društvenim mrežama.

Glumica Anđela Jovanović često ističe da je veoma vezana za svoje roditelje, glumački par Branku Pujić i Dragana Jovanovića
Glumica Anđela Jovanović često ističe da je veoma vezana za svoje roditelje, glumački par Branku Pujić i Dragana Jovanovićafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ovog puta Anđela je objavila niz fotografija i video zapisa sa svojom majkom. Glumice su bile na plaži i uživale u letnjim danima, a po osmesima koje su obe imale, nema sumnje da im je zajednički odmor prijao.

- Srećna što je jedna Branka htela da rodi baš mene - napisala je Anđela uz objavu na svom Instagram profilu, a ubrzo su i usledili komentari.

Osim ljubavi kojom zrače, mnogi fanovi primetili su da Branka izgleda kao ćerkina vršnjakinja.

„Koliko ljubavi prema tvojoj divnoj mami. Predivne ste“, „Ne zna se koja je lepša, još manje koja je mlađa. Zagonetne devojke“, neki su od utisaka pratilaca.

Bonus video:

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.