OVA LEPOTICA JE ĆERKA SVETISLAVA PEŠIĆA! Kada vidite čime se bavi nećete verovati, prava je BOMBETINA (FOTO)
Svetislav Pešić, Foto: Starsport©

NASLEDNICA

OVA LEPOTICA JE ĆERKA SVETISLAVA PEŠIĆA! Kada vidite čime se bavi nećete verovati, prava je BOMBETINA (FOTO)

Ona je uspešna mlada dama

Objavljeno:

Svetislav Pešić, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, koja ovih dana beleži velike uspehe na Svetskom prvenstvu u košarci, ima iza sebe takve rezultate da bi samo o svojoj karijeri mogao da priča danima.

Srpski selektor o svom privatnom životu ne govori mnogo, a poznato je da je decenijama u skladnom braku sa Verom Blažević, koja je i sama bila košarkašica.

U svom dugom i srećnom braku Svetislav Pešić dobio je dvoje dece – sina Marka, koji je danas sportski direktor u KK Bajern Minhen i godinama je bio uspešni košarkaš, i ćerku Ivanu, koja je tako nasledila očev "sportski gen".

Ivana Pešić, danas Ivana Jagla, radi kao lični trener u Minhenu, a na svom profilu na platformi LinkedIn ističe je uz onaj fizički deo, u svom radu fokusirana i na sve izazove svakodnevice koji utiču na zdravlje.

– Zdravlje, performanse i uravnotežena ishrana su najvažniji temelji za fizičko i mentalno blagostanje – navodi ona i dodaje: – Kao lični trener, želela bih da vas profesionalno pratim, motivišem i individualno podržavam na vašem putu ka zdravijem i sposobnijem načinu životu.

Takođe, Ivana je specijalizovana za jogu i diplomirani je master sportske psihologije.

Budući da se i sama ne eksponira preterano, o njoj se ne piše često u domaćim medijima, a poznato je da je ona bila ta koja je upoznala srpsku teniserku Anu Ivanović i nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera, jedan od omiljenih sportskih parova sveta.

Bonus video:

05:26

Svetislav Pešić pred polufinale Svetskog prvenstva

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.