STANIJA NAKON RASKIDA SA MILIONEROM POSLALA SNAŽNU PORUKU! Ovaj detalj su svi gledali, čeka se njegova reakcija
Stanija Dobrojević, Foto: Printscreen/Instagram/stanijadobrojevic

NEVEROVATNO!

STANIJA NAKON RASKIDA SA MILIONEROM POSLALA SNAŽNU PORUKU! Ovaj detalj su svi gledali, čeka se njegova reakcija

Ona je iz Kine poslala sledeću poruku

Objavljeno:

Starleta Stanija Dobrojević u jeku skandala odlučila je da ode iz Srbije.

Ona se na Instagramu javila iz Kine, odakle je poslala jasnu poruku. Pozirala je u kratkom šortsu, kao i majici koju je podigla i pokazala izvajan stomak, a natpis na njoj je mnogima "zapao" za oko.

Reč je o natpisu "single", što se upotrebljava kada neko želi da opiše emotivni status i u ovom slučaju znači "sama".

1 / 2 Foto: Printscreen/Instagram/stanijadobrojevic

Jasno je da je starleta želela da stane na kraj glasinama da je ipak lažno raskinula sa Asminom Duržićem.

Podsetimo, starleta je za Telegraf otkrila da je zvanično stavila tačku na vezu sa Asnimom nakon što je saznala da ju je lagao.

- Uh, šta se meni sve nije izdešavalo u poslednja dva, tri meseca. Do pre 10 dana sam bila na sedmom nebu, pripremala se za venčanje, bila verena i bila najsrećnija žena u ljubavi, da bi me sve ovo sačekalo u Srbiji, pokosilo me je, ne znam šta me je snašlo. Nisam znala da postoji ta žena. Rekao mi je da ima devojčicu od 3 godine, sa ženom koja mu se desila, da vodi računa o tome, ali da je on slobodan dečko. On je prošlo leto imao drugu ženu - započela je priču Stanija, pa nastavila:

Raskinula je čim je skandal počeo
Raskinula je čim je skandal počeofoto: Printscreen/ Instagram/ Stanija Dobrojević

- Otišli smo u Crnu Goru na odmor, u jednom trenutku meni na večeri počinje da zvoni telefon i da stižu poruke. Ja gledam šta se dešava... Porodica, fanovi, novinari... Izlazi mi vest da je Stanija nekome preotela muža. Ja njemu kažem "Šta je ovo?!", a on mi kaže: "Ma daj bre, ništa". Ja mu kažem: "Asmine šta je ovo?!", a on kaže: "Jao moja bivša je ušla u Zadrugu". Tu kreće haos, na nisam ni jela, konobarima sam rekla da sklanjaju sve. Imala sam nervni slom usred Budve, ne znam šta me je snašlo - opisala je Dobrojevićeva taj trenutak, pa zatim opisala njihov odnos.

- U početku sam mu verovala sve što mi je govorio, međutim odgledam i šta se izbacuje u medijima sa druge strane, tad sam shvatila da ne mogu da verujem nikome. On priča, ja gledam kroz njega i pitam se "Ko si ti?". Morala sam da presečem ovo. Ne emotivno, ali rekla sam mu da je kraj, da me pusti, treba mi vreme.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

-Ja sutra idem u Ameriku da dođem sebi. Planirala sam večeras da branim svemirsku ljubav, a osećam se katastrofa i želela sam to da prekinem, nek pokaže vreme sve. Sve ranije što je bilo, bili su skandali, a ovo je moj život, zato sam besna i nervozna. "Ako izađe papir, ostavljam te", to sam mu rekla. Samo hoću istinu, šta god da jeste. Sve što izlazi ja od njega hoću da mi kaže šta je istina, da mi da dokaže ili ću da verujem drugoj strani - istakla je ona, a zatim nam je otkrila da je videla prepiske sa ženom, što je za nju bila kap koja je prelila čašu:

- Videla sam prepiske, zbog toga sam ga i ostavila - rekla je Stanija, koja je skinula verenički prsten i prekinula veridbu.

Bonus video:

00:30

Stanija Dobrojević

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.