OVA LEPOTICA JE ŽENA NAŠEG GLUMCA, PRAVA BOGINJA! Žive na SELU i imaju OGORMNO IMANJE, a bave se OVIM poslom
Branko Janković, Foto: RTS printscreen

lutka

OVA LEPOTICA JE ŽENA NAŠEG GLUMCA, PRAVA BOGINJA! Žive na SELU i imaju OGORMNO IMANJE, a bave se OVIM poslom

Oni uživaju u svom braku

Objavljeno:

Harizmatični glumac Branko Janković osvojio je simpatije publike ulogom u seriji „Vojna akademija" koja je lansirala njegovu karijeru, a on je i jedna od zvezda serija „Tender“ i „Koža“.

Sve vreme dok vredno gradi karijeru, on brine i o ogromnom imanju i farmi koza, a teško da bi stizao sve i u svemu bio toliko uspešan da nema ogromnu podršku. U njegovom životu je to njegova supruga, koja je i sama glumica. U pitanju je Nataša Janković, Brankova pet godina mlađa koleginica, koju smo gledali u serijama „Jutro će promeniti sve“, „Preživeti Beograd“, „Urgentni centar“, piše Glossy.

Branko i Nataša Janković su godinama u braku, a ponosni su roditelji troje dece, s kojima žive u jednom selu u okolini Valjeva.

„Deca su nam ostala na selu. Tamo je lepo vreme, neki vetar duva. Oni tamo uživaju. Puštaju zmajeve, živopisno je“, rekao je glumac jednom prilikom.

Ipak, njihov život nije samo seoska idila, već spoj dva sveta, a Jankovići često zbog posla moraju da borave u Beogradu, kada ih mališani prate.

„Nas dvoje smo u Beogradu maltene sami, pa uvek gledamo da se organizujemo tako da jedno od nas bude kod kuće sa decom. Oboje radimo sve, od presvlačenja, hranjenja, kupanja, uspavljivanja i šetanja dece do pravljenja ručkova i pospremanja kuće. Malo mi je bilo neobično u početku sa Koviljkom, jer je devojčica, ali navikao sam se i na to. Ona obožava muziku, čim čuje taktove omiljenih dečjih pesmica počne da se smeši. Najviše voli “Ulovio Toma soma”. Prva reč joj je bila “tata”, ispričao je Branko u jednom intervjuu.

Glumica Tamara Dragičević, koja u „Vojnoj akademiji“ igra suprugu Brankovom liku, podelila je pre izvesnog vremena selfi za koji je pozirala s ovim srećnim parom i našalila se:

Kako je nedavno istakao, Branko je uvek u pokretu i pun obaveza.

„Umetnik ne spava. Auto mi je kancelarija, sve vreme putujem i radim. Ne bih izdržao ovaj ritam i tempo da ne provodim vreme u prirodi. Priroda, porodica i zdrava hrana su mi izvor energije.

- Ne želim da živim pod platom i kreditima, hoću da živim kao umetnik, a umetnik ne spava. Nema racionalnosti u umetnosti, idem tamo gde me moje biće vuče“, istakao je nedavno za Kurir.

On je tada dodao i da su deca i supruga uvek s njim.

„Decu vodim svuda sa sobom, i kada radim na imanju i kada glumim, i želimo ih još. Cilj mi je da dožive kvalitetan raspon, da osete sve u životu, da nemaju predrasude prema bilo čemu. Vodio sam ih na set filma „Divljaci“ i lepo su se uklopili u ekipu. Zanimljivo im je kako me spremaju za set. Bebu kad ne možemo da vodimo, ostavljamo kod komšinice, koja je divna žena. Ona sve razume i ne plače“, rekao je Branko.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Zadovoljna.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.