ODAKLE IM PARE ZA SVE OVO? Svadba Darka i Katarine u znaku LUKSUZA, od belog cveća do LAMBA, sve je TU (FOTO)
Darko Lazić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

IMA SE MOŽE SE

ODAKLE IM PARE ZA SVE OVO? Svadba Darka i Katarine u znaku LUKSUZA, od belog cveća do LAMBA, sve je TU (FOTO)

Ne žale ni dinara za najvažniji dan

Objavljeno: 11:49h

Folk pevač Darko Lazić i njegova partnerka Katarina sutra će napraviti gala svadbu u Brestaču, a mlada je pokazala kako će izgledati dekoracija.

Katarina i Darko su se odlučili za bele detalje i dekoraciju, a spekuliše se i da će celokupna svadba biti tradicionalna s obzirom na to da se održava u Lazićevom kraju.

Crkveno venčanje će biti u Darkovom rodnom Brestaču. Svima je bilo neobično da će se zavetovati na večnu ljubav pred Bogom u sredu, kada se po običajima posti. Ovim povodom oglasili su se iz hrama Svetog apostola Gavrila u Brestaču, gde će se Lazić i venčati.

Biće bogato
Biće bogatofoto: Pritnskrin: Instagram: milos_stanki

- Istina je, Darko će se u sredu venčati u našoj crkvi u Brestaču. On je kada je zakazivao došao i pitao, međutim morao je zvanični protkol da se ispoštuje i piše se vladiki - koji je odobrio venčanje. Spremaće se posna trpeza - tvrde iz crkve.

- Ima izuzetaka tokom godine kada su venčanja posnim danima, tačnije u sredu i petak u pitanju. Pevači mnogo rade vikendom, pa verujem da nikako nije mogao da nađe neki drugi dan - dodali su iz hrama.

Poslednje pripreme
Poslednje pripremefoto: printscreen/instagram/katarinalazic_27

Mediji su već pisali da folker nije žalio za svadbu za koju već spremio automobil kojim će se voziti, a čija je vrednost milion evra. Darko i Katarina voziće se u luksuznom lambordžiniju.

Bonus video:

03:33

PLATIO 50€ DA BI PEVAO NA PLEJ BEK? Darko Lazić častio Di Džeja da bi umesto pevanja uživo otvarao usta, a EVO ŠTA JE RAZLOG

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.