POSKIDALI SE NA PLAŽI PA OBJAVILI PRIVATNU FOTKU: Milica Milša i Žarko Jokanović u NIKAD VIĐENOM IZDANJU, PUCAJU
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

JUBILEJ

POSKIDALI SE NA PLAŽI PA OBJAVILI PRIVATNU FOTKU: Milica Milša i Žarko Jokanović u NIKAD VIĐENOM IZDANJU, PUCAJU

Bila je njihova 24. godišnjica harmoničnog braka koju svake godine sa novim ushićenjem slave.

Objavljeno:

Milica Milša i Žarko Jokanović jedan su od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni, a njihova ljubavna priča nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Posle samo nedelju dana zabavljanja scenarista je shvatio da je lepa umetnica žena njegovog života i zaprosio je, a ta ljubav traje, evo već više od dve decenije.

Upravo to bio je povod da se Milica oglasi na "Instagramu" i sa svima podeli lepe vesti, a u pitanju je njihova 24. godišnjica harmoničnog braka koju svake godine sa novim ushićenjem slave.

Slave godišnjicu
Slave godišnjicufoto: Dragan Kadić

- Pre 24 godine počeo je naš zajednički put. Put ljubavi, podrške, poštovanja, sreće i lepote zajedničkog života - uz fotografiju sa venčanja poručila je glumica svom voljenom i nastavila:

MILICA MILŠA
foto: Printscreen/Instagram/milicamilsaisakovic

- Tada smo postali ‘mi’ – nas dvoje koje držeći za ruku jedno drugo, osmehom bojimo naš život. Nek traje i nek svakog dana naša ljubav bude još veća, lepša i uzbudljivija.

Budući da se Milica Milša i Žarko Jokanović trenutno nalaze na zasluženom odmoru u Egiptu, oni su ovaj veoma važan datum tamo proslavili kako dolikuje, uz zvuke talasa, vino, tortu i cvetne aranžmane, a fanove su obradovali sa još nekoliko fotki na kojima je primetno koliko uživaju kada imaju vremena samo za sebe.

Fanove su obradovali sa još nekoliko fotki na kojima je primetno koliko uživaju kada imaju vremena samo za sebe.
Fanove su obradovali sa još nekoliko fotki na kojima je primetno koliko uživaju kada imaju vremena samo za sebe.foto: Printscreen:instagram/milicamilsaisakovic

Osmesi na njihovim licima dok poziraju u romantičnom ambijentu, svedoče da su zaljubljeni kao prvog dana i da se sjaj u očima godinama nije izgubio, naprotiv, njihova ljubav je postala samo jača i čvršća, te su im mnogi poželeli da je neguju kao i do sada.

Bonus video:

01:23

Milica Milša o snimanju nove serije

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.