OD PEVAČICE DO BOGATAŠICE! Buran LJUBAVNI život Draška Stanivukovića OBARA sa nogu, ovo NIJE realno
Draško Stanivuković, Foto: Damir Dervišagić, Ata images

kao sultan

OD PEVAČICE DO BOGATAŠICE! Buran LJUBAVNI život Draška Stanivukovića OBARA sa nogu, ovo NIJE realno

Buran ljubavni život gradonačelnika Banjaluke intrigira javnost već godinama

Objavljeno: 11:47h

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, nedavno se našao u centru pažnje zbog zabrane nastupa za nekoliko srpskih izvođača u tom gradu.

Naime, on je sada pokazao i svoju novu devojku zbog čega je ponovo tema regionalnih medija.

Draško je u vezi sa izvesnom Andreom Lužijom, a gradonačelnikov intrigantan ljubavni život bio je tema medija i ranije, ali vratimo se na početak.

Uživa na jahti
Uživa na jahtifoto: Printscreen Instagram/andrea.luzija

Stanivuković je izvesno vreme bio u vezi sa brinetom Kristinom Beronjom, studentkinjom Fakulteta za medije i komunikacije, koja se pored toga bavi i modelingom.

Sa Beograđankom se prvi put pojavio u javnosti letos na Banja Luka Festu, gde su privukli veliku pažnju, a kako se pisalo, upoznali su se putem društvenih mreža.

Zbog svega ovoga, tadašnja Draškova devojka, naljutila se i odlučila da raskine vezu sa gradonačelnikom Banjaluke, ali je ubrzo usledilo pomirenje.

Gradonačelnikova bivša devojka, Kristina Beronja
Gradonačelnikova bivša devojka, Kristina Beronjafoto: Instagram printscreen/beronjakristina_

- Pozvala ga je i rekla da je kraj. On je pokušao da joj objasni da greši, da nema ništa sa Kijom, ali je ona bila ubeđena da su u vezi. I ljudi u njenoj okolini su joj punili glavu da se na fotkama vidi da su Kija i Draško veoma prisni, te da među njima ima nečega. Međutim, posle nekoliko sati, kada je ohladila glavu, Kristina je pozvala Draška i smireno porazgovarala sa njim, nakon čega su se pomirili - rekao je tada izvor za domaće medije.

U medijima je osvanula vest da je Draško u vezi sa pevačicom Tanjom Savić. To je prvi put u javnost iznela voditeljka Jovana Jeremić, a to je označilo i konačni kraj Draškove veze sa Kristinom, sa kojom je, kako se pisalo, planirao i venčanje.

Tanja i Draško su imali 'Buran' odnos
Tanja i Draško su imali "Buran" odnosfoto: © ATA Images

Prema navodima domaćih medija, i Tanja je nakratko raskidala sa Draškom. Ipak, posle uspona i padova njihove veze, rešili su da se konačno raziđu.

Kada je u pitanju Andrea, ona je Stanivukovića prvi put pokazala u maju ove godine kada su zajedno bili na jedno privatnoj proslavi, dok se tu nije zaustavila i podelila fotku na kojoj plešu.

Sudeći po njenim objavama na Instagramu Draškova devojka je neko ko živi na visokoj nozi. Pa uživa na raznim egzotičnim destinacijama. Nju na mrežama prati preko 4.000 ljudi.

Bonus video:

03:13

NOVI GRADONAČELNIK BANJALUKE GOST USIJANJA DANA! Stanivuković: SNSD je nokautiran, otvorićemo fioke nakon 22 godine (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.