ZORANA ZAPLAKALA JER SE SELI IZ KUĆE SVOG DEČKA: Nekada je tu živela NJEGOVA ŽENA, evo šta se DEŠAVA
Foto: Print Screen Youtube/Zorannah

dirljivo

ZORANA ZAPLAKALA JER SE SELI IZ KUĆE SVOG DEČKA: Nekada je tu živela NJEGOVA ŽENA, evo šta se DEŠAVA

Kada je iznela stvari napolje snimila se kako lije suze.

Objavljeno: 10:44h

Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah objavila je vlog, a u jednom delu istog ona lije suze jer se iseljava iz kuće u kojoj je živela sa golmanom Elojom Rumom.

Radi se o kući u kojoj je on živeo sa bivšom ženom, dok se sa Zoranom sada seli u Holandiju gde su, prema njenom priznanju, kupili stan.

- Srećna sam što smo završili sve, ali sa druge strane, nekako... Imam osećaj da se više nikad nećemo vratiti ovde, jer, kao, zašto bi? Mislim da će se na kraju ova kuća prodati. Ali, bilo je slatko... Ovde smo se zaljubili, upoznali, sve po redu. Tužna sam, ali, sa druge strane, kupili smo predivan stan u Holandiji. On je ovde živeo sa bivšom ženom tako da ova kuća, ne mogu da kažem da nikad nije bila moja, ali, nisam je ja dekorisala i sve ostalo. Tako da, novi stan. Jedva čekam da se bakćem sa time i sve po redu. Ne plačem, samo sam se zagrcnula (smeh) - rekla je.

Radi se o kući u kojoj je on živeo sa bivšom ženom
Radi se o kući u kojoj je on živeo sa bivšom ženomfoto: Print Screen Youtube/Zorannah

Nakon nekoliko trenutaka, kada je iznela stvari napolje, snimila se kako lije suze.

- Iznela sam kofer napolje i bukvalno sam se u sekundi rasplakala. Zašto?! Ne znam! Znači, da mi je neko rekao da ću plakati zbog us*anog Kolambusa nikada mu ne bih poverovala, ali toliko je lepih uspomena ovde... Ali, tako je kako je - istakla je.

Snimila se kako lije suze.
Snimila se kako lije suze.foto: Print Screen Youtube/Zorannah

Eloj Rum je rođen u Holandiji, a poreklom je sa ostrva u južnom delu Karipskog mora blizu severne obale Venecuele, Kuraso.

Fudbaler iz prvog braka ima ćerku.

Bonus video:

00:26

KOMŠIJE OTKRILE PRAVO LICE BLOGERKE: Zorannah su svi nekad voleli, sad para nosem OBLAKE, a ovo NIKAD nije kupila u prodavnici

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.