NAPADNUTA JOVANA JEREMIĆ? Napravili joj SAČEKUŠU na ULICI, voditeljka ZAPRETILA
Foto: Tamara Trajković

šta se desilo?

NAPADNUTA JOVANA JEREMIĆ? Napravili joj SAČEKUŠU na ULICI, voditeljka ZAPRETILA

Ovo se voditeljki uopšte nije dopalo, te je udarila "drvljem i kamenjem" na njih zbog čega su je napali na ulici.

Objavljeno: 09:54h

Jovana Jeremić u proteklom periodu kritikovala je izvođače Desingericu i Pljugicu koji na svojim nastupima udaraju ljude u publici patikama u glavu i gađaju mokrom čarapom. Ovo se voditeljki uopšte nije dopalo, te je udarila "drvljem i kamenjem" na njih zbog čega su je napali na ulici.

Jeremićevu su presreli neki momci na ulici, a situacija nije bila bezazlena:

- Jovani su neki klinci prišli na ulici, bukvalno su joj napravili sačekušu i napali je zbog toga što je loše pričala o Desingerici i Pljugici. Jovana im je očitala bukvicu i rekla da će ih prijaviti policiji. Mislim da nije to uradila, ali nije joj bilo prijatno. Pa kakvi mogu da budu ti klinci, kad su im ova dvojica idoli. Ne plaši se Jovana nikog, ona što misli, to i kaže - rekao je dobro obavešten izvor za Informer.

Napad na voditeljku
Napad na voditeljkufoto: Printskrin/RTV Pink

Podsetimo, nakon što je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković rekao da ne podržava koncert Desingerice i Pljugice, voditeljka je bila jedna od retkih osoba koje su iznele svoj stav na ovu temu.

- Ja znam šta je Draško želeo. I jednim delom ga apsolutno razumem. Ne može da bude normalno da neko udara patikom u glavu na nastupu ili mokrom čarapom i da svi ćčute. Ljudi, to nam truje naciju, pričamo realno! Pevači moraju da povedu računa. Dosta je bilo sa tim pozivanjem dece na drogu, blud, nemoral, razvrat. Milsim da je tome odzvonilo. Nenormalno je da nekoga gađaju mokrom čarapom na nastupu. To je čist satanizam, glorifikovanje zla kroz pesme... Moraju da povedu računa o svojim tekstovima. Glorifikovanje zla, satane, to je nedopustivo - istakla je Jovana u emisiji.

Draško ih zabranio
Draško ih zabraniofoto: © ATA Images

Desingerica je tada odmah uzvratio Jovani tako što je snimio poruku sledećeg sadržaja:

- Ona se loži na nas, Jovana je moja ljubav. Ne mogu ja da pričam ništa loše za nju, gotivim je - rekao je Desingerica.

Bonus video:

03:31

MOJA NAJVEĆA LJUBAV SE ZAVRŠILA TRAGIČNO Jovana Jeremić o čoveku svog života: Nisam ga htela, a onda je URADIO NEŠTO NEVEROVATNO

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.