NAŠ GLUMAC SE VRATIO IZ SARAJEVA NAKON UBISTVA U GRADAČCU: Hitno se OGLASIO za Espreso, ima PORUKU
Foto: ESPRESO

ekskluzivno+

NAŠ GLUMAC SE VRATIO IZ SARAJEVA NAKON UBISTVA U GRADAČCU: Hitno se OGLASIO za Espreso, ima PORUKU

Smatra da je važno da unapredimo kulturu.

Objavljeno:

Sinoć je RTS proslavio 65. rođendan televizije na ovim prostorima. Među gostima na proslavi bio je i glumac i zvezda serija "U klinču" i "Azbuka našeg života" Đorđe Mišina.

Đorđe se pre nekoliko dana vratio iz Sarajeva gde je bio na Sarajevskom filmskom festivalu.

Mi smo mladog glumca pitali koliki je bio izazov ostati na festivalu i biti u Sarajevu u trenucima kada je Bosnu i Hercegovinu, ali i ceo region šokiralo trostruko ubistvo u Gradačcu.

1 / 2 Foto: ESPRESO

– Ja mislim da je u takvim trenucima izazov biti bilo gde u svetu, jer prosto ti se plače kada čuješ da se bilo gde u svetu desilo neko ubistvo, a posebno što je nešto tako groteskno, užasno i strašno, ali mislim da je to bila obaveza celog festivala da u takvom momentu podigne kulturu, podigne svest, podigne umetnost, da patimo, ali da se nekako unapredimo, da kroz kulturu budemo svesniji svih stvari koje se dešavaju oko nas - rekao je Đorđe za Espreso.

Inače, na festivalu u Sarajevu su prikazane epizode nove sezone serije "Azbuka našeg života", a pre nekoliko nedelja Đorđe je snimao scene za epizode nove sezone serije "U klinču" i nove epizode te serije gledaoci takođe nestrpljivo iščekuju.

Bonus video:

00:27

Voditeljka RTS van kamera je prava bomba!

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.