MLADA, LEPA I IZAZOVNA! Glumica se POJAVILA na proslavi RTS-a i sve ZAPALILA: Muški san, pogledajte je SAMO
Foto: espreso

KAKVA LEPOTA

MLADA, LEPA I IZAZOVNA! Glumica se POJAVILA na proslavi RTS-a i sve ZAPALILA: Muški san, pogledajte je SAMO

Neka pitanja je dovode u neprijatne situacije.

Objavljeno:

Mlada glumica Anita Ognjanović stekla je veliku popularnost zahvaljujući ulozi Milice Kovač u seriji "U klinču". Nas je zanimalo da li je tačno da Anitu ljudi na ulici doživljavaju kao maloletnicu, zbog toga što u seriji glumi tinejdžerku koja još nije punoletna.

– Da, stalno. Na kraju se frapiraju kada im kažem koliko imam godina. Mislim da ću svima koji me pitaju početi da govorim da imam zapravo 17 godina. Anita je stekla veliku prepoznatljivost zbog pomenute serije, ali ova glumica ima brojne uloge i u kratkometražnim i dugometražnim filmovima i u serijama.

Nas je zanimalo da li joj je žao što su te druge uloge u očima publike pale u drugi plan, iako su možda bile daleko izazovnije od uloge Milice Kovač u "U klinču".

Stajling Anite Ognjanović
Stajling Anite Ognjanovićfoto: espreso

– Da, zanimljivo pitanje... "U klinču" je meni zapravo izlaz iz komforne zone, uopšte nije neki moj temelj. Nisam mogla sebe da zamislim u nekoj komediji ili u nekoj ovakvoj seriji, ali sada ljudima koji su me prvi put gledali u "U klinču" je teško da me zamisle u nekoj ozbiljnijoj ulozi, ali rušim predrasude.

Da li strahuješ da ćeš možda proći kao glavni glumci iz serijala "Hari Poter" jer glavne glumce iz tog serijala u nekim novim filmovima publika uvek povezuje sa tim ulogama koje su im donele veliku slavu?

1 / 3 Foto: espreso

– Ali ja se nadam da to neće biti. Tj. ja znam da neće biti tako jer gledam da se razvijam kao glumica i da radim različite stvari.

Bonus video:

06:55

Lukas za tri stiha uzeo brdo evrića

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.