DOK KARLEUŠA SAMA SLAVI ROĐENDAN, DUŠKO NASMEJAN POZIRA SA NJENOM KOLEGINICOM: Ovo se desilo na VAŽAN DATUM
Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: Instagram printscreen/karleusastar

neočekivano

DOK KARLEUŠA SAMA SLAVI ROĐENDAN, DUŠKO NASMEJAN POZIRA SA NJENOM KOLEGINICOM: Ovo se desilo na VAŽAN DATUM

Dan nakon rođendana slavne pevačice, bivši fudbaler i njen dugogodišnji suprug fotografisao se s jednom od njenih najdražih koleginica

Objavljeno: 15:24h

Pevačica Jelena Karleuša proslavila je juče 45. rođendan, a veliko slavlje za svoje najmilije priredila je u dvorištu luksuzne vile na Dedinju.

Ovi dani obojeni su odličnim raspoloženjem i proslavom za Karleušu, koja je pre nekoliko dana objavila svoj 11. studijski album – "Alfa" – i najavila 12. album, koji je nazvala "Omega".

Uz nju su ovim momentima njeni najbliži prijatelji, a na njenoj rođendanskoj žurki nije primećen nekadašnji fudbaler Duško Tošić, s kojim je Jelena u braku od 2008. godine.

1 / 2 Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Mnogi su se zapitali gde je ovih dana Tošić, koji se od penzionisanja bavi menadžmentom u fudbalu i nije preterano aktivan na društvnoj mreži Instagram, a odgovor je stigao ubrzo potom.

Folk legenda Dragana Mirković, s kojom Jelena Karleuša od početka kariejre ima sjajan odnos, podelila je, naime, da se slučajno sastala s Duškom. Ona je na Instagramu objavila njihov zajednički selfi, za koji su pozirali nasmejani, i napisala:

– Ono kad sasvim slučajno naletiš na drage ljude!

Dragana Mirković
foto: Instagram printscreen/dragana_mirkovic

Podsetimo, Jelena Karleuša saopštila je prošlog leta da se rastaje od Tošića.

– Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi sebe kao deo naše porodice. Tehničko-pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. Sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni – stoji u objavi koju je ona podelila.

Tošić potom nije komentarisao ovu objavu, a oni su ostali u braku i nakon svega. Kako je Jelena pojasnila u emisiji "Prvi red" krajem godine, ona je saopštenjem o razvodu želela da "kazni" supruga nakon što ju je naljutio.

– Duško Tošić me je iznervirao pa sam morala da ga kaznim jednim postom, ali nismo se razveli. Papirološki se nismo razveli i živimo u istoj kući i dalje. Specifični su odnosi, ne znam kako da se izrazim, a da me opet ne pozove njegov advokat. Tužno je to što uopšte pominjem njegovog advokata, ali reći ću jednu veliku istinu i tu ću staviti tačku. Duškov život nema smisla bez mene. To je jedna velika istina. On ne postoji bez mene – rekla je pevačica.

Odnos Duška i Jelene već mesecima unazad intrigira javnost
Odnos Duška i Jelene već mesecima unazad intrigira javnostfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona je dalje istakla da je njihov život sa ćerkama Atinom i Nikom divan.

– Jako lepo sa decom živimo i dalje u naša četiri zida. Mama i tata ne funkcionišu. To je tužna priča svakog drugog bračnog para u Srbiji. Brak kao institucija propada prvenstveno zbog nepoštovanja muškaraca prema ženi, to je nažalost jedna velika istina – pojasnila je ona. – Kada je reč o ocu, to je figura koja mora da postoji. To je jedan od razloga zašto moj brak sa Duškom traje i opstaje. Ja ne želim da moja deca budu deca razvedenih roditelja.

Bonus video:

00:32

Jelena Karleuša duvala svećice na dve torte

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.