KONKURENCIJA JOVANE JEREMIĆ STIŽE NA PINK! EVO KOJU DIPLOMU IMA NOVA VODITELJKA ZADRUGE: Najškolovanija od svih?
Ana Radulović, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

zanimljivo

KONKURENCIJA JOVANE JEREMIĆ STIŽE NA PINK! EVO KOJU DIPLOMU IMA NOVA VODITELJKA ZADRUGE: Najškolovanija od svih?

Nova voditeljka Zadruge 7 izgledala je drugačije

Objavljeno: 09:19h

Ana Radulović je već dugo poznata javnosti i na javnoj sceni je nešto više od pet godina. Međutim, ona se nedavno našla i na meti osuda i komentara da se podvrgla estetskim korekcijama i intervencijama, pa je tada otkrila da li je i šta uradila na sebi.

- Ja ne znam šta je sa ljudima, evo sad ću reći svima, moje su jagodice, moje obrve, moja brada, moje oči, radila sam grudi i usne i to je sve - nasmejala se Ana komentarišući da podržava estetske korekcije kako bi neko radio na samopouzdanju, ali da ne treba preterivati ni u čemu - rekla je ona za "Srbiju Danas".

Na Instagram profilu Ane Radulović mogu se pronaći slike voditeljke pre ovih intervencija i primetno je da je ona tada izgledala drugačije nego danas.

Osim toga, voditeljka se jednom prilikom na svom profilu na Instagramu pohavlila i da je završila Ekonomski fakultet, a tada je objavila svoj indeks.

"Malo kasnim ali opravdano, od danas zvanično "diplomirani ekonomista" - napisala je Ana.

Podsetimo, voditeljka sa pevačem Mirčetom Radulovićem, koji je dospeo na domaću javnu scenu zahvaljujući takmičenju "Zvezde Granda" 2012. godine, ima sina Kostu kome su maksimalno posvećeni i koji je centar njihovih života.

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.