UJUTRU ČUVALA KOZE NA SELU, UVEČE PEVALA PO KAFANAMA: Pevačica se NE STIDI svojih korena, OPLELA PO KOLEGAMA
Dragica Zlatić, Foto: Instgram printscreen/dragica_zlatić

bravo!

UJUTRU ČUVALA KOZE NA SELU, UVEČE PEVALA PO KAFANAMA: Pevačica se NE STIDI svojih korena, OPLELA PO KOLEGAMA

"Do juče ste isto kao ja pevali u kafani za 50 evra, izbio bi skandal kad bih otkrila imena"

Objavljeno:

Bivša takmičarka "Zvezda Granda", Dragica Zlatić oplela je po koleginicama sa estrade koje nju ili neke mlađe pevače, kako kaže, gledaju sa visine.

- Ja sam to već par puta rekla, stvarno bih volela onako da postanem neka veća zvezda i da pokažem nekim koleginicama koje se prema meni ponesu nekad sa visine kako može drugačije da se ponaša. Do juče znam da su pevala isto kao ja po kafanama za 50 evra, niko nije postao zvezda tako što ga je Bog samo spustio sa nebesa – rekla je ona.

Nakon ovih reči, posebno se obratila pojedinim kolegama iz takmičenja sa kojima je do juče delila lepa i teške trenutke.

- Takmičimo se i prolazimo kroz sve ono tamo u bekstejdžu, to je samo nama znan strah. I onda ti prođeš pored mene i ne kažeš mi ni zdravo. Ovo sam lično doživela od dve jako poznate zvezde Granda i ispao bi veliki skandal kada bi rekla imena – zaključila je Dragica u emisiji „Grand Magazin“.

Inače, Dragica Zlatić otvoreno je govorila o svojim skromnim počecima i životu na selu. U jednom trenutku svog života, Dragica se stidela seoskog života, posebno kada je trebalo da obavlja poslove poput čuvanja koza.

Bonus video:

04:09

PIJANI GOST POKUŠAO PEVAČICU DA UBACI U LEDENI BAZEN! Dragica Zlatić otkrila neprijatnu scenu sa svadbe GURAO LJUDE U VODU IZ FORE

(Espreso/Grandonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.