NE PADA IVER DALEKO OD KLADE! VOJA NEDELJKOVIĆ PO PRVI PUT POKAZAO SINA: Devojke će ODLEPITI, pravi FRAJER
Voja Nedeljković, Foto: Damir Dervišagić

slika i prilika

NE PADA IVER DALEKO OD KLADE! VOJA NEDELJKOVIĆ PO PRVI PUT POKAZAO SINA: Devojke će ODLEPITI, pravi FRAJER

Sin Voje Nedeljkovića šarmantan je na oca, pogledajte kako Đorđe izgleda

Objavljeno:

Da iver ne pada daleko od klade vidi se i na primeru uvek šarmantnog voditelja Voje Nedeljkovića čiji je sin njegova slika i prilika.

Pre pra dana je za ponosnog oca veliki dan, budući da je njegov naslednik napunio dvadeset godina, čime se Voja pohvalio na Instagramu.

"Danas 20. Srećno, sine“, napisao je voditelj u opisu fotografije na kojoj pozira sa naslednikom, a ako je suditi po komentarima koji su usledili, sin Voje Nedeljkovića je ukrao šou.

"Nadvisio sin tatu“, "Sin isti ti“, "Sve najlepše, prinče od Nedeljkovića“, bile su samo neke od poruka koje je dobio sin Voje Nedeljkovića.

Inače, na Đorđevoj maturskoj večeri prošle godine pojavio se Voja koji je svog sina ispratio simpatičnom porukom.

"Davne 1991. počeo sam da vodim program maturskih večeri u hotelu "Hyatt“. Nekoliko godina nisam bio angažovan, ali, sve u svemu, ispratio sam u novi život oko 25 generacija maturanata.

Na sinoćnom balu bio je i moj sin, svršeni srednjoškolac. Kao i ostaloj deci, poželeo sam im da se raduju životu, da stiču znanja i veštine, da ih prati sreća. I da ostanu deca u duši i kada sede vlasi počnu da im se pojavljuju na glavi. Srećno, sine!

Bonus video:

01:01

LEP SPOLJA, A KAD GA LIZNEŠ... Voja Nedeljković otkrio šta mu je Goran Bregović rekao o POZNATOM PEVAČU u privatnom razgovoru

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.