PONOS I DIKA CELE JUGOSLAVIJE, NAJLEPŠA ŽENA SVIH VREMENA: Odbacila sve PRIMAMLJIVE PONUDE, evo kako danas izgleda
Daliborka Stojšić, Foto: Printscreen/jutjub/lepotajuge

promenila se

PONOS I DIKA CELE JUGOSLAVIJE, NAJLEPŠA ŽENA SVIH VREMENA: Odbacila sve PRIMAMLJIVE PONUDE, evo kako danas izgleda

Stekla ogromnu popularnost.

Objavljeno:

Balkan je iznedrio brojne lepotice koje su očarale svet, ne samo svojom lepotom već i drugim kvalitetima. Jedna od njih je doživela veliku popularnost, ali nije želela da bude deo javnosti.

Daliborka Stojšić je srpska pevačica, glumica, voditeljka, književnica, a i bivša Mis Jugoslavije koja je popularnost stekla krajem šezdesetih i početkom sedamdesetih godina 20. veka.

Na izboru za Mis koji je održan 13. jula 1968. godine u Majamiju, Daliborka se plasirala među 15 najlepših devojaka na svetu. Pobedu je te godine odnela brazilska lepotica Marta Vaskonselos (Martha Maria Cordeiro Vasconcellos). Ovaj uspeh je Daliborki otvorio mnoga vrata u svetu filma, televizije, ali i muzike.

Evo kako danas izgleda nekadašnja mis Jugoslavije koja je odbacila sve ponude koje su joj padale u krilo
Evo kako danas izgleda nekadašnja mis Jugoslavije koja je odbacila sve ponude koje su joj padale u krilofoto: prentscreen/youtube/Daliborka Stojšic

Ova lepotica nastavila je da niže uspehe i potpuno osvojila region svojim talentom i lepotom.

Prvo filmsko ostvarenje u kome je igrala bio je kratki film Dejana Đurkovića pod nazivom “Presađivanje osećanja“ iz 1969. godine. Od tada do 1980. godine, Daliborka je glumila u televizijskim serijama “Obraz uz obraz“, “Pravdo budi lijepa“, “Sviju srca miljenici“, “U vaše zdravlje“ i drugima.

Godinama je snimala pesme, objavila je i album, sarađivala je sa brojnim ljudima iz sveta muzike, ali je na kraju odlučila da se potpuno posveti književnosti koju je studirala.

1 / 3 Foto: Printscreen/Daliborka Stojšić/fejsbuk

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.