SEVERINI PRETI BANKROT? Zbog trudnoće će izgubiti ogromne pare, cifra je da se prevrneš! (FOTO)
Foto: Printskrin / Instagram / Severina

otkazala tezge u inostranstvu

SEVERINI PRETI BANKROT? Zbog trudnoće će izgubiti ogromne pare, cifra je da se prevrneš! (FOTO)

Kojićka je u dogovoru sa suprugom Igorom i lekarima rešila da batali posao i u potpunosti se posveti drugom stanju, pa je vlasnicima diskoteka i klubova na vreme javila da nađu adekvatnu zamenu
Objavljeno: 21:41h

Međutim, Seve ne bi bila takva zvezda da je baš sve obaveze batalila. Srpska snajka nije otkazala velike koncerte, i to pre svega onaj u Splitu na svoj rođendan 21. aprila. Tada će se održati velika koncertna promocija albuma „Naša bila štorija“.

Samo nedelju dana nakon ovog dugonajavljivanog spektakla, Kojićka će s Ministarkama otputovati i na mini-turneju u Las Vegas. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa nekoliko ljudi iz Severininog bliskog okruženja. Kompozitor i Severinin saradnik Filip Mitrović ljubazno se javio i objasnio sve u vezi sa njenim nastupima.

foto: Daktilo

- Nisam upućen u to da li je Severina otkazala nastupe ili ne. Znam da ide s Ministarkama u Las Vegas. Ako me bude pozvala na koncert u Splitu, rado ću otići jer sam prisustvovao svim njenim nastupima - rekao je Miletić. U nekoliko navrata pokušavali smo da stupimo u kontakt i sa Tomicom Petrovićem, pevačicinim dugogodišnjim menadžerom, ali on do zaključenja broja nije odgovarao na naše pozive.

Bonus video

SVI BRUJE O NJENOJ TRUDNOĆI:Evo kako je Severina snimila OTROV!

(Espreso.co.rs / kurir.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.