SRPKINJA BILA GLUMICA, A SADA PEVAČICA! Pevala u BRUSU i ŠOKIRALA, svi je znate kao MALU: Grudi svuda LETELE
Mala Zvezdana, Foto: Društvene mreže

SNIMAK OBIŠAO SVE

SRPKINJA BILA GLUMICA, A SADA PEVAČICA! Pevala u BRUSU i ŠOKIRALA, svi je znate kao MALU: Grudi svuda LETELE

Bivša glumica, a sada pevačica je šokirala sve svojim nastupom u Rumi

Objavljeno: 11:19h

Verujemo da ste svi voleli mladu Zvezdanu Anđelković u seriji "Folk". Ova uloga je svojevremeno bila poverena Katarini Bogićević, koja se, po mišljenju mnogih, odlično bila snašla u ovom projektu.

Katarina je veliku pažnju privukla u muzičkom talent šou programu "Tvoje lice zvuči poznato", ali je nismo je puno viđali u javnosti nakon toga. Međutim, danas je ona glavna tema svih Srba.

Ova mlada i uspešna dama je počela ponovo da nastupa, ali nije to što pokreće komentare. Naime, njen stajlinzi izazivaju haos na društvenim mrežama.

Ona je postavila snimak svog nastupa u Rumi, a komentari su zapalili sve. Naime, ona je nastupala u crvenom brusu i biciklističkama, a njeno bujno poprjse bilo je u krupnom kadru. Ona se nije obazirala na to, te je bilo i pozitivnih, ali i mnogo negativnih komentara.

"tvoja ENERGIJA JE SVEEE", "O živote", "Zgodna", "Kakve su ovo nebuloze da je devojka trudna? Bukvalno je kao neka boginja. Ženstvena vrlooo! Prava žena. I to kaže jedna žena!"...bili su komentari na njenom Tik Tok nalogu.

Međutim, na Tviteru je drugačija situacija. Tu su komentari bili uglavnom negativni.

"Jasno mi je da je lik objavio ovo zbog pada sa bine na kraju, ali ja gledam kako je od onakve pevačice devojka postala prava pravcata Zvezdana iz Folka, koju je glumila", napisala je korisnica Tvitera i podelila snimak pada:

Komentari su se nizali:

"Da se zgrane čovek celokupnom njenom pojavom", "Krv ti je*em na šta liči", "Ko je ovo???", su samo neki od koomentara.

Pogledajte provokativne fotografije mlade Katarine u galeriji ispod teksta:

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/kejtofficial

Bonus video:

01:24

ČUVENA ZVEZDANA IZ SERIJE FOLK O SKANDALU SA GAGOM I BJELOM: Ne treba olako da donosimo odluke i da stavljamo u tabor bilo koga!

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.