POSLE TOLIKO GODINA ISPLIVALA ISTINA O BORI I ŽIKI: Otac i sin o ovome NISU GOVORILI, KOMŠIJE OTVORILE USTA
Foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

ovo sigurno niste znali

POSLE TOLIKO GODINA ISPLIVALA ISTINA O BORI I ŽIKI: Otac i sin o ovome NISU GOVORILI, KOMŠIJE OTVORILE USTA

Komšije su bile spremne da progovore o poznatim glumcima Bori i Žiki Todorović

Objavljeno: 07:30h

U Crnoj Gori veliki broj javnih ličnosti ima nekrtninu koja predstavlja njihovu oazu mira - a među njima su pokojni glumac Bora Todorović i njegov sin Srđan Žika Todorović.

Ekipa Kurira zajedno sa voditeljom Ivanom Gajićem boravila je u Bigovi - i posetila je kuću Todorovica, ali je pored toga i porazgovarala sa komšijama, koje su otkrile kakav je bio Bora i kakav je Žika kao komšija.

Prvi put se ove sezone ekipa Kurira srela se suprugom čuvanog Djenke iz filma "Maratonci trče počasni krug", Karolinom, inače Amerikankom koja posle smrti legendarnog glumca odlučila da se povuča iz javnosti. Posetili su njihov dom u Bigovi, gde su je zatekli dok je uživala na terasi. Nakon što su joj se predstavili, ona im je ljubazno rekla da ne želi da govori za medije.

Bora Todorović
foto: Printscreen/ YouTube/ DomaciFilmoviSerije

Ispuštovali su njenu žellju, ali su zato porazgovarali sa prvom komšinicom iz Novog Sada, koja je otkrila kakav je bio Bora Todorović, ali i dali je imala priliku da upozna njegovog sina, Srđana Žiku Todorovića.

- Bila nam je čast i zadovojstvo da upoznamo Boru i da se susretnem sa pravimo njegovim šarmom, onim beogradskim šmekerskim stilom, u nekoj neposrednijoj komunikaciji. Mi smo se neposredno upoznali kao neke komšije, gosti, domačini, sa jednom ležarnom i lakom komunikacijom, koji samo on svojstven. Dao nam je utisak da smo svi ovde dobrodošli. Smatrali smo da je taj njegov šarm i ta njegova ležernost koju je nosio u prirodnom životu, verovatno je prirodno oslikana i tim njegovim ulogama. Nisam direktno upoznala Žiku, on je mladđa generacija od mene, tako da sam samo mogla imati ovako jednu priliku da ga vidim sa strane. Da je jedan fin gospodin - rekla je ona.

Srđan Žika Todorović, kao i njegov otac Bora Todorović, važe za glumačke legende koje slava nikada nije ponela.
Srđan Žika Todorović, kao i njegov otac Bora Todorović, važe za glumačke legende koje slava nikada nije ponela. foto: Aleksandar Jovanović Cile

Šetajući kroz Bigovu, naišli smo na čoveka, koji radi u restoranu u koji često dolazi Žika, pa su ga pitali kakav je glumac kao gost.

- Iznvanreden gost i čovek, prijatan, druželjubiv, pričljiv, generalno divna osoba. Ima razne začkolice iz filmova i generalno, pravi čovek za nas - rekao je Nikola.

Srđan Žika Todorović, kao i njegov otac Bora Todorović, važe za glumačke legende koje slava nikada nije ponela. A to potvrđuju komšije, koje samo imaju reči hvale za glumce, koji svake godine imaju priliku da vide Žiku, a u prošlosti i Boru, kada dođu u svoju oazu mira.

Bonus video:

00:25

OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Šta je Srđan Žika Todorović naučio na snimanju filma BAL NA VODI (VIDEO)

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.