OVO JE OTAC TARE SIMOV: Proslavljeni GOLMAN koji živi u Makedoniji, MAJKA TVRDI DA JE USKRATIO ZA ALIMENTACIJU
Tara Simov, Foto: Printscreen/ Instagram/ _tarasimov

niste znali

OVO JE OTAC TARE SIMOV: Proslavljeni GOLMAN koji živi u Makedoniji, MAJKA TVRDI DA JE USKRATIO ZA ALIMENTACIJU

Danas živi u Makedoniji, a nekada je nizao je uspehe po Evropi

Objavljeno: 09:52h

Nakon što se u domaćim medijima pojavila informacija da su Tara Simov i njen partner Danilo raskinuli, bura na društvenim mrežama se ne stišava.

Tara i Danilo još uvek ovu vest nisu ni potvrdili ni demantovali, a njihova porodica se takođe ovim povodom nije oglašavala.

Tarinu majku svi znate, nekoliko puta se pojavljivala u rijaliti programu "Zadruga", a malo ko zna ko je Tarin otac.

Tara je ćerka nekadašnjeg golmana, koji je tokom fudbalske karijere nizao uspehe širom Evrope. Goran Simov trenutno živi i radi u Severnoj Makedoniji.

- Moja mama Miroslava se bavila pevanjem kada je imala 25 godina, sada ima 60. Udala se za svog prvog muža, zbog njega je napustila pevanje, a onda se udala za mog oca. Iako se razvela od mog oca, ona je zadržala njegovo prezime - rekla je Tara u "Zadruzi", a njen otac nikad nije pratio njeno rijaliti učešće o čemu je svojevremeno i govorio.

- Ne gledam rijaliti, sve što saznam, saznam od njenih fanova i prijatelja! Ja mogu samo da kažem da volim svoje dete i da ima moju punu podršku, ona je zrela osoba i zna šta radi - kazao je on tada.

Inače, Tarina majka Miroslava, je svojevremeno otkrila da Goran nikada nije plaćao alimentaciju.

- Tarin otac Goran nije plaćao alimentaciju nikada, a ja ga nisam tužila jer me Tara molila. Sad mi je žao, jer vidim da su neke pametnije žene od mene to učinile, pa sad nisu u materijalnoj situaciji u kakvoj sam ja. Mučila sam se da podignem Taru, kupovala joj stvari na sniženjima, a za to nisam dobila ni "hvala" - rekla je tada za "Alo" Miroslava.

Bonus video:

00:22

Evo kako je Tara Simov spremila sobu za sina

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.