ANA ĆURČIĆ SE ODREKLA KUME?! VIŠE JE NE PREPOZNAJE: Pravi se da NE ZNA KO JE
Ana Ćurčić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

odnos

ANA ĆURČIĆ SE ODREKLA KUME?! VIŠE JE NE PREPOZNAJE: Pravi se da NE ZNA KO JE

Bivša zadrugarka frapirala naciju uživo

Objavljeno: 09:43h

Ana Ćurčić i Milena Kačavenda bile su najbolje prijateljice 30 godina, sve dok nije drugoplasirana učesnica u finalu izašla iz Zadruge.

Milena je, po Aninoj želji, bila njen kontakt sa medijima i žena koja je branila nju i njenu porodicu dok je ona bila u rijalitiju. Na taj način je i postala poznata domaćoj javnosti koju je osvojila vrtoglavom brzinom te je stekla i mnogobrojne fanove.

Borba za Aninu čast kao i borba nasilja nad ženama trajala je sve dok ona nije izašla iz rijalitija i optužila Milenu da nije govorila istinu kao i da je preterala u izlaganju kada je u pitanju njen bivši životni partner Zvezdan Slavnić.

Iako su postigle dogovor da razgovaraju otvoreno o svemu, Ana ju je jedan dan samo blokirala i prekinula kontakt, što je "kumu nacionale" razljutilo.

Nedavno je Ćurčićeva najavila iznošenje istine o odnosu sa njom ali i Slavnićem, a prethone noći tokom gostovanja u emisiji "Narod pita", šokirala je javnost.

- Ana šta se dešava sa Milenom Kačavendom, kumom? - upitao je voditelj.

- Sa kim? - upitala je Ana.

- Ne znaš ko je to? - nastavio je voditelj.

- Ne - rekla je Ana.

- Moja najava za lajv je za mnoge stvari koje su se izdešavale u Zadruzi ali i za sve laži koje je Slavnić izneo da kažem šta je istina i da stavim tačku na to. Moja kuma to nije, ja kume imam, i ne znam o kome pričaš - rekla je Ana Ćurčić.

Bonus video:

11:22

Ana Ćurčić šokirana saznanjem o kumi

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.