SRBI SE FRAPIRALI KAD SU VIDELI KAKVO TELO IMA MARIJA KULIĆ: Miljanina mama se RAZGOLITILA, svaka oblina se OCRTAVA
Marija Kulić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

peščani sat

SRBI SE FRAPIRALI KAD SU VIDELI KAKVO TELO IMA MARIJA KULIĆ: Miljanina mama se RAZGOLITILA, svaka oblina se OCRTAVA

Mini bikini istakao jake obline

Objavljeno:

Marija Kulić odvela je unuka Željka Kulića na more, a na svom Instagram profilu podelila je niz fotografija sa letovanja.

Naime, Marija na moru boravi sa suprugom Sinišom i unukom Željkom, a sada je sve iznenadila slikom u bikiniju, koji je istakao sve njene atribute.

Marija je pozirala dok je sunce na moru zalazilo, a zbog njenih jakih oblina, figure "peščanog sata", ali i izgleda na kraju pete decenije, usledila je lavina komentara.

"Svaka čast, sve pohvale", "Bravo Marija, mlađe devojke mogu da ti zavide", "Vrh riba, bila i ostala", "Marija je mačka i po", "Predobro izgleda", "Kakvo telo ima", bili su samo neki od mnogobrojnih komentara.

Marija Kulić
foto: Instagram printscreen/marijakulic_mtaz

Da podsetimo, mali Željko Kulić upoznao je tatu Ivana Marinkovića dok je sa babom i majkom Miljanom bio u rijalitiju "Zadruga".

Po Ivanovom izlasku iz rijalitija mališan je u par navrata boravio kod tate u Beogradu, a baka Marija pričala je o odnosu unuka sa tatom.

- Čujemo se svakodnevno i dogovorili smo se da kada budemo došli za Beograd povedemo i Željka. Miljana je otišla za Italiju, a mi se čujemo više puta u toku dana, šetaju ga igraju se sa njim i tako... Na Ivana se navikao još u "Zadruzi" tako da... Kao da je otišao kod nekoga koga viđa svakodnevno. Lepo mu je i ovde i tamo, sada ima da promeni - započela je Željkova baka, a potom se osvrnula i na Ivanovu izabranicu Jelenu.

- Upoznala sam Jelenu, odlična je, vredna, dobra i trudi se da bude fina prema Željku. Dosta je popustljivija od Ivana koji želi da bude stroži prema njemu. Bitno je da je sve loše iza nas - zaključila je Marija Kulić razgovor za "Srbiju danas".

Bonus video:

00:17

Marija Kulić i Bebica došli po Miljanu u bolnicu

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.