NADEŽDU BILJIĆ NIKO NEĆE DA ZAPOSLI? Toma govorio o FINANSIJAMA pa pomenuo i SAŠU POPOVIĆA, OVO SE TAJILO?
Nadežda Biljić i Toma Panić, Foto: Printscreen Instagram

NEMA POSLA

NADEŽDU BILJIĆ NIKO NEĆE DA ZAPOSLI? Toma govorio o FINANSIJAMA pa pomenuo i SAŠU POPOVIĆA, OVO SE TAJILO?

Pevačica Nadežda Biljić se borila za svoju egzistenciju

Objavljeno:

Toma Panić, suprug Nadežde Biljić nedavno je otkrio da pevačicu niko nije hteo da angažuje, kao i to da je molio brojne vlasnike klubova da je zaposle, ali bezuspešno.

- Gospodo, pozdrav iz Svilajnca. Da rezimiramo, Nadežda je bila u "Grandu" 5 godina, njima mogu da zahvalim samo po jednoj osnovi, a to je da nikada javno nisu loše pričali o Nadeždi zahvaljujući Saši Popoviću. Što se tiče posla nekad nije imala frizuru i šminku da plati, napisao je između ostalog Toma Panić na Instagramu.

Toma se ranije, podsetimo oglasio na društvenim mrežama gde je otkrio da Nadeždu Biljić niko neće da angažuje, kao i to da je molio brojne vlasnike klubova ali bezuspešno.

Nadeždu ne zovu menadžeri
Nadeždu ne zovu menadžerifoto: Sonja Spasić

- Želeo sam da vam se obratim zato što dosta vas komentariše zašto Nadežda ne nastupa. Mislim da je to pitanje za vlasnike klubova. Svi oni su rekli kada sam ih molio i zvao, nisu imali interesovanja za Nadeždu. Oni kažu kako narod Nadeždu ne voli, kako Nadežda ne zna da peva ono što narod želi i kažu da nema datuma za nju - rekao je Toma na početku pa nastavio.

Toma otkrio sve detalje
Toma otkrio sve detaljefoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Sa druge stane moram da vam kažem da sam ja sticajem okolnosti postao njen menadžer. Ja sam sve menadžere zvao i niko nije želeo da radi sa njom, svi najveći menadžeri, niko nije hteo da radi. Ne mogu da dopustim da jedan ovakav talenat propadne, već tri godine iz sve snage pokušavamo da ona ima svoje hitove i pesme, a sa druge strane, gde god da smo otišli da uzmemo pesmu tražili su nam basnoslovne sume novca, a sa druge strane nisu izvadili hitove - zaključio je on u objavi.

Bonus video:

01:56

POTRESNO! Nadežda Bilić progovorila o BATINAMA! Jedva izvukla ŽIVU GLAVU, a ovo obećala da NIKAD neće uraditi (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.