KUD BAŠ TIGRASTE? Naša MANEKENKA nije marila pa joj se HALJINA PODIGLA: Gaćice sve ZAPALILE, MORATE VIDETI FOTKE
Sofija Milošević, Foto: Damir Dervišagić

Bomba!

KUD BAŠ TIGRASTE? Naša MANEKENKA nije marila pa joj se HALJINA PODIGLA: Gaćice sve ZAPALILE, MORATE VIDETI FOTKE

Kratka haljina Sofiji uopšte nije išla naruku.

Objavljeno: 10:31h

Sofija Milošević zablistala je na premijeri filma "Barbi" Grete Gerving, čija je premijera održana u sredu u Beogradu. Manekenka je i ovog puta igrala na kartu seksepila u minijaturnoj haljini koja je više otkrivala nego što je pokrivala.

Svojim izgledom zasenila je sve prisutne jer su u prvi mah pomislili da je čuvena lutka "barbi" oživela i došla u svom roze kabrioletu. Prošetala je roze tepihom odevena u minijaturnu roze haljinu s rukavicama, blistave plave kose vezane u rep. Međutim, kratka haljina Sofiji uopšte nije išla naruku.

Manekenki su dok je izlazila iz svog kabrioleta sevnule gaćice s tigrastim printom. Nije obraćala pažnju na ovu malu nezgodu, te je sa osmehom nastavila da šeta i uživa u pogledima prisutnih.

Čuvena lutka 'barbi' oživela i došla u svom roze kabrioletu.
Čuvena lutka "barbi" oživela i došla u svom roze kabrioletu. foto: Damir Dervišagić

Haljina joj je savršeno isticala vitku figuru i duge noge, koje je delom pokvario minijaturni flaster, zalepljen tik ispod zadnjice.

Sofija ima dva sina, koje je dobila sa svojim partnerom, fudbalerom Lukom Jovićem. Nakon što je pozirala, otkrila je da žali što još uvek nema ćerku, jer bi volela da joj prosledi "barbike", kojima se igrala kao mala.

Mini haljina previše otkrila
Mini haljina previše otkrilafoto: Damir Dervišagić

- Kao mala, mnogo sam se igrala "barbikama" i volim ih. Volela bih da dobijem ćerku, pa da ima ko da ih nasledi. Imala sam ih bezbroj, to mi je bila omiljena lutka - rekla je Sofija.

Premijeru i priliku da prošetaju roze tepihom nisu propustili ni učenice "Zvezda Granda" Zorja i Alina Juhart, kao ni mladi pevač Filari.

Tigraste gaćice
Tigraste gaćicefoto: Damir Dervišagić

Međutim, nisu mogli da uživaju pod reflektorima dugo, jer se oluja nadvila nad Beogradom. Svi prisutni su morali brzo da potrče unutra, a među prvima je pobegla Sofija kako ne bi pokisla.

Bonus video:

02:35

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.