PREPOZNAJETE LI DEVOJČICE SA SLIKE? Danas su ULTRA popularne i CELA SRBIJA ih zna
Hurricane, Foto: Privatna arhiva

nekad i sad

PREPOZNAJETE LI DEVOJČICE SA SLIKE? Danas su ULTRA popularne i CELA SRBIJA ih zna

Koliko su promenile?

Objavljeno: 11:57h

Jovana Radić, Miona Srećković i Sara Kourouma proteklih dana promovišu nove pesme sa novog albuma koji se zove "Leto". U spotovima tri atraktivne pevačice izgledaju više nego izazovno, a nove pesme su već osvojile simpatije publike.

Međutim, mi smo pročeprkali po porodičnim albumima Jovane, Mione i Sare i predstavljamo vam kako su njih tri izgledale kada su bile devojčice.

Pošto su neke fotografije iz perioda kada su bile učenice, nas je zanimalo i koliko danas ove tri pevačice imaju vremena za prijatelje koje su stekle dok su bile u školskim klupama i da li uopšte iz tog perioda imaju drugare i drugovi sa kojima su i danas u kontaktu.

1 / 15 Foto: Privatna arhiva

I u krajnjem slučaju, zanimalo nas je i koliko su promenile otkad su postale javne ličnosti.

– Kod mene se nije mnogo toga promenilo. Više bih rekla moj način života s obzirom na to da sam se zbog grupe doselila u Srbiju. Što se tiče prijatelja, ne utiče na naše prijateljstvo jer je moje društvo uglavnom iz Francuske, gde sam odrasla, pa nisu mnogo upućeni, kao mi ovde - ispričala nam je Miona.

Mislim da se ništa nije promenilo sem toga što imam više obaveza i živim svoj san. Ništa mi nije teško, čak ni to što imam manje vremena za privatni život, zato što radim ono što volim. Najviše sam ostala u kontaktu i družim se sa prijateljicama iz srednje škole. Prava prijateljstva se ne menjaju ni kada nemamo previše vremena da se posvetimo izlascima i druženjima - rekla nam je Jovana.

Hurricane - nova postava
Hurricane - nova postavafoto: PETAR RADIĆ

– Što se mene tiče, takođe, sve je ostalo isto, osim što imam više obaveza i malo manje vremena za sebe, ali to je deo sazrevanja i razvoja karijere. Svi prijatelji koji su bili tada u školi su i dalje tu u mom životu. Viđamo se kada god imamo vremena, jer i oni rade svoje poslove i posvećeni su svojim karijerama - rekla nam je Sara.

Atraktivne uraganke osvojaju masu
Atraktivne uraganke osvojaju masufoto: PETAR RADIĆ

Bonus video:

01:14

Mlade pevačice iz grupe Hurricane pevaju za Kurir TV!

(Espreso/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.