SRPSKA PEVAČICA BEZ GAĆICA ZA DOBRO JUTRO! SKINULA SE I KRENULA DA PREKRŠTA NOGE: Vidi se apsolutno CELA intima
Edita Aradinović, Foto: Instagram printscreen/editaaradinovic

hrabro

SRPSKA PEVAČICA BEZ GAĆICA ZA DOBRO JUTRO! SKINULA SE I KRENULA DA PREKRŠTA NOGE: Vidi se apsolutno CELA intima

Pevačica se snimala i pokazala previše, svi bruje o njenoj intimi

Objavljeno: 09:37h

Pevačica Edita Aradinović snimala se na svom TikToku u provokativnoj haljini, iz koje su joj bukvalno ispadali atributi.

Naime, pevačica se utegla u usku kratku belu haljinu, a u jednom momentu ona je prekrstila noge i baš u tom trenutku pokazala je više nego što treba.

Edita, je ovim potezom iznenadila svoje pratioce, a mnogi tvrde da pevačica ispod oskudne haljine nije nosila donji veš, te su usledili burni komentari na račun njene intime:

"Edita, ti si bez donjeg veša?", "Au, šta je ovo?", "Pa ona ne nosi gaće ili mi se čini", "Preterala je", "Ovo je stvarno previše, nema potrebe za tim" - bili su samo neki od komentara, koji su se izali ispod pevačicine objave na TikToku.

Edita Aradinović se nedavno požalila kako nikako ne može da nađe idealnog muškarca pored kog će ostariti.

- Tražim svog saveznika, prijatelja, saputnika, neko ko gleda istim očima, a različitim, koji će imati iste sisteme vrednosti, da na isti način odgajamo decu... Puno dece! Dakle, želim puno dece da imamo, puno životinja, da živimo u šumi, u kući nekoj ogromnoj, sa nekim dvorištem gde će nam dolaziti prijatelji sa decom, bez dece, gde ćemo se zezati. To će biti domaćinstvo ogromno - rekla je pevačica.

00:04

Edita Aradinović kao Šeron Stoun

Podsetimo, kao bomba nedavno su odjeknuli navodni komentari pevačice Edite Aradinović na jednoj Instagram stranici koja se bavi estradnim vestima, a u kojima vređa koleginicu Senidu Hajdarpašić.

Naime, Edita je poznata po mnogim skandalima u javnosti, a ovaj su joj Instagram korisnici mnogo zamerili.

Na toj Instagram stranici pojavio se snimak Senide kako govori o svom ljubavnom statusu, a sa Editinog profila je osvanuo oštar komentar, koji spada u vređanje na nacionalnoj osnovi.

- Fuj, ko je ova C......, užas ko sve danas peva - napisala je Edita, koja je odgovorila i jednom pratiocu koji se zapitao da li to komentariše prava Edita.

Edita komentarisala video sa jasnom porukom
Edita komentarisala video sa jasnom porukomfoto: Printscreen/ Instagram/ srbija_showbizz

Komentari su se nizali jedan za drugim, a Edita nije prestajala da odgovara na njih u kojima je prozivala Senidu i na račun njenog pevanja. Mnogi su je osudili, dok su se neki zapitali da li je Editin Instagram profil, koji je verifikovan, što dalje znači, da je zvaničan i da ga ona koristi, možda i hakovan, budući da na ovakve zlonamerne reči od nje javnost nije navikla.

- Ko je Edita, ona raspala f.... što se bije po ulici, cela izoperisana, fuj - pisala je Edita aludirajući na komentare koje svakodnevno dobija, ali je opet dobila odgovor:

- Edita, opusti se. Što si nervozna? Nema hejta, samo sam iznenađena da ovakav komentar potekne od strane tebe, mislila sam da ti je neko banovao profil.

1 / 3 Foto: Printscreen/ Instagram/ srbija_showbizz

Pozvali su pevačicu koja je prokomentarisala svoj postupak.

- U pitanju je šala. Zar se ne vidi da sam ironična? - pitala je Edita, ali kada su joj rekli da su se mnogi zapitali šta joj se desilo, ona je odgovorila:

- E pa neka, baš mi je drago, neka se pitaju. Tako i treba. Prozivala sam i samu sebe, ako to ljudima nije jasno, onda super, piše Republika a prenosi Kurir.

Bonus video:

00:38

Edita Aradinović u kupaćem kostimu

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.