IZGLEDA KAO APOLON I BAŠ JE DOBAR FRAJER! ROĐENI BRAT SANJE VUČIĆ SAV ISKLESAN: Mišići se OCRTAVAJU ispod majice
Sanja Vučić, Foto: Instagram printscreen/sanjalilwolf

zgodan

IZGLEDA KAO APOLON I BAŠ JE DOBAR FRAJER! ROĐENI BRAT SANJE VUČIĆ SAV ISKLESAN: Mišići se OCRTAVAJU ispod majice

Posvetio se treningu i smršao čak 25 kilograma!

Objavljeno:

Pevačica Sanja Vučić ima brata za kojim su poludele sve žene! Njegov svaki mišić na telu je izvajan, a uz šarmantan izgled je neodoljiv pripadnicama lepšeg pola.

Sa druge strane, Miloš Vučić se bavi veoma ozbiljnim poslom. Završio je stomatologiju i trenutno radi u marketingu jedne farmaceutske kompanije.

Često mi prilaze ljudi na ulici, prepoznaju me i to mi se dopada, moram priznati. Neki od njih me znaju kao Sanjinog brata, pa me pitaju kada će nova pesma, da li mogu da je pozdravim, to me malo opterećuje, ali bude pohvala i na moj račun - rekao je Miloš.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/vuleks

Međutim, veoma je zanimljiva činjenica da brat nekadašnje članice grupe "Hurricane" nije uvek tako izledao. Naime, iako je danas prepoznatljiv po mišićam telu, nekada je bio debeljuca. Radom i trudom uspeo je da smrša 25 kilograma i skroz se transformiše.

Podelivši svoju fotografiju od pre 12 godina na Instagramu, postao je inspiracija drugim ljudima, koje je podstakao na promene.

- Kao mali sam bio gojazan, isto kao i moja Sanja. A onda sam na početku faksa, 2011. odlučio da okrenem priču. Krenuo sam intenzivno da treniram, promenio sam način ishrane, i kroz godine i godine vežbanja, dobio sam telo koje danas imam - izjavio je Miloš za domaće medije.

Kako je dalje istakao je da su mu promena navika i redovan trening omogućili da ima volje za sve, kao i da je neuporedivo bolje raspoložen.

- Zdrav način života me održava da dobro funkcionišem u svim sferama. Takav život vodi do psihičkog zdravlja, i on nam donosi benefit na svim poljima, profesionalnom i emotivnom jer smo mnogo bolje raspoloženi i imamo više volje. Trening na dnevnom nivou je jako bitan jer tako izbacujem višak negativne energije i zato svima preporučujem zdrav život i zdrave navike - zaključio je ovaj zgodni stomatolog za "Pink".

Bonus video:

00:18

Sanja Vučić kao druga specijalna gošća

(Espreso/Srbija Danas/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.