MARIJA ŠERIFOVIĆ NA RUBU NERVNOG SLOMA: Pevačicu GREŠKA ovog čoveka dovela do LUDILA, besna kao ris
Marija Šerifović, Foto: Printscreen Youtube/Marija Šerifović

iznervirala se

MARIJA ŠERIFOVIĆ NA RUBU NERVNOG SLOMA: Pevačicu GREŠKA ovog čoveka dovela do LUDILA, besna kao ris

Pevačica poručila hranu, pa se jako pokajala

Objavljeno:

Ne diraj lava dok spava poznata je izreka, a ne diraj lava kad je gladan, može biti neuporedivo opasnije. Upravo situacija koja se može podvesti pod ovu drugu krilaticu dogodila se Mariji Šerifović.

Marija je doživela je veliku neprijatnost kada je aplikacija za poručivanje i dostavu hrane napravila krupnu grešku i ostavila nju i njeno društvo narubu gladi. Pevačica je naime poručila hranu iz jednog restorana, a umesto više jela koja su joj bila i naplaćena dostavljač je doneo samo jedan jedini obrok.

Pevačica nije mogla da se suzdrži od besa i nezadovoljstva, i to vrlo opravdano.

- Pitanje od 1 do 10 glasi koliko ste u stanju da ubijete čoveka zaduženog za dostavu hrane. Znači poručite nekoliko jela, jer ne radi se samo o meni, i oni donesu jedno. Donesu jedno jelo! – poručila je Marija koju je ova sitaucija vidno izbacila iz takta.

Marija Šerifović se jako iznervirala
Marija Šerifović se jako iznerviralafoto: Instagram/serifovic

Pevačica je potom navela i koju je aplikaciju koristila, kao i odakle je trebalo da stigne sva poručena hrana, a iako je spremna da prizna greške, pitala se kako se greške dešavaju samo na njen račun, a ne na račun restorana.

- Kako niste slučajno, kako vam se nije omanulo da niste sve poslali a naplatili samo jedno, nego naplatite sve a stigne samo jedno jelo?! Jedno jelo! Kako? Kako, pitam? Je l’ ima neko da me razume trenutno, jer sam na rubu nervnog sloma – pitala se Marija.

Bonus video:

00:11

Marija Šerifović na finalu Zvezda Granda

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.